Dok mnogi troše stotine miliona, nevjerovatni Mourinho za samo 15 miliona dovodi sjajno pojačanje

Stiže novi veznjak

Dok mnogi troše stotine miliona, nevjerovatni Mourinho za samo 15 miliona dovodi sjajno pojačanje

E. Oštraković

Jose Mourinho već je krenuo sa slaganjem ekipe za narednu sezonu, a prvi na listi za dovođenje je veznjak Southamptona Pierre-Emile Hojbjerg.

On košta samo 15 miliona funti, a riječ je o izvrsnom defanzivnom veznom koji bi itekako donio nešto novo u igru Tottenhama.

U ovaj transfer trebao bi biti uključen desni bek Tottenhama Kyle Walker-Pieters koji će put Southamptona.

Ipak, ne radi se o zamjeni igrača nego će Tottenham za Hojbjerga platiti 15 miliona funti, dok će Southampton za Walker-Pietersa platiti 12 miliona funti.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Southamptonu je ovo posljednja šansa da unovči svog nogometaša jer ima još samo godinu dana ugovora, a najavio je odlazak.

Tako su donijeli odluku da ga prodaju, kako na kraju naredne sezone ne bi otišao kao slobodan igrač, te su tako barem malo profitirali.

Top Komentari

Maestro
Jadnicak baš je poznat što je tijekom karijere štedio na pojačanjima
0 3
Martial9
I ovaj seronja je izgubio Kompas u svom zivotu
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije