Fudbaleri Drine-HE uz Mozzart do prve lige
Fudbaleri Drina- HE u novim dresovima

Bogdanović: Podrška kompanije Mozzart bilo kojem sportskom klubu veoma je značajna

Fudbaleri Drine-HE uz Mozzart do prve lige

E. Čaušević

Mozzart nastavlja da donira nove dresove novim šampionima. Sreću da zaigraju u novim dresovima ovog puta imaju fudbaleri kluba „Drina- HE“ iz Višegrada. Na njihovu adresu stigle su dvije garniture dresova za sve igrače. Predsjednik kluba svjedoči da nisu mogli da sakriju oduševljenje.

-Njihovi izrazi lica kada su nam stigli dresovi najbolji su dokaz sreće i zadovoljstva povodom ove vrijedne donacije. Lično se zahvaljujem na pomoći i razumijevanju kompaniji Mozzart koja je za svaku pohvalu koja je uvijek pomagala sportistima, ali i brojnim pojedincima i ustanovama, posebno tokom epidemija korona virisa - kaže predsjednik Fudbalskog kluba „Drina- HE“ iz Višegrada.

On dodaje da će im ova donacije dobro doći jer su ranije uspjeli da obezbijede dresove samo za mlađe kategorije, a sada će i stariji igrači zaigrati u novom ruhu. Želja im je, kažu, da baš u Mozzartovim dresovima ostvare plasman u prvu ligu Republike Srpske.

Iz kompanije Mozzart poručuju da su sportski napredak i plasman u više rangove takmičenja upravo osnovni ciljevi akcije „Novi dresovi za nove šampione“.

Potražite više informacija na temu Druga liga RS - Istok:

-Veoma nam je drago kada čujemo da je naša donacija podstakla određeni sportski klub da napreduje i osvaja titule. Na taj način pomažemo stvaranje novih šampiona i razvoj domaćeg sporta- kaže Selma Salkanović, rukovodilac direkcije korporativnih poslova kompanije Mozzart.

Kompanija Mozzart od svog osnivanja preduzima različite društveno odgovorne aktivnosti, a akcija "Novi dresovi za nove šampione" je još jedna u nizu onih koje imaju za cilj popularizaciju sporta u lokalnim zajednicima, razvoj lokalnih sportskih klubova i podršku talentima. U Mozzartu ističu da za njih posebno zadovoljstvo predstavljaju vijesti da igrači u novim dresovima nižu pobjede, opravdavajući tako i smisao akcije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi