Dvojac iz Viteza na testiranju u slavnom Real Madridu
FOTO: facebook

Veliko priznanje za OKK Vitez i mlade članove kluba

Dvojac iz Viteza na testiranju u slavnom Real Madridu

S. Mlaćo

Veliko priznanje je ovih dana stiglo u OKK Vitez iz slavnog Real Madrida.

 Naime, dva mlada člana ovog kluba Tomislav i Zvonimir Ivišić putuje na testiranje u jedan od najvećih sportskih klubova na svijetu, a sa njima će raditi vrhunski treneri.

"S puno sreće i ponosa objavljujemo da je interes za naše najtalentiranije članove i jedne od najperspektivnijih mladih košarkaša na ovim prostorima pokazao veliki Real Madrid.

Naš dvojac Zvone i Tomo uz pratnju roditelja ujutro u 10 h putuju sa aerodroma iz Sarajeva za Madrid. Napominjemo, Zvonimir i Tomislav imaju 13 godina, a ovo je samo još jedan poziv u nizu za njih dvojicu. Zvone i Tomo boravit će u Madridu 5 dana gdje će odraditi nekoliko kontrolnih treninga i testiranja u jednom od najvećih sportskih kolektiva na svijetu, a s njima će raditi vrhunski treneri. O kakvoj se veličini radi govore i podaci da Zvonimira, Tomislava i njihove ponosne roditelje čekaju avionske karte, smještaj, full oprema za treninge i sve ostalo što će im biti potrebno tijekom boravka u Madridu", saopćili su na svojoj zvaničnoj stranici iz OKK Vitez.

"Iskrene čestitke Zvonimiru, Tomislavu i naravno njihovim ponosnim roditeljima, želimo im da predstave naš klub kao i grad u najboljem svjetlu", stoji u čestitci kluba iz Viteza.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti