Džekin izraz lica najbolje pokazao kakva atmosfera vlada u ekipi Intera pred okršaj s Portom!

Meč osmine finala Lige prvaka

Džekin izraz lica najbolje pokazao kakva atmosfera vlada u ekipi Intera pred okršaj s Portom!

E. Čaušević

Inter i Porto večeras na Meazzi igraju prvu utakmicu osmine finala Lige prvaka. Igrači italijanskog kluba na stadionu su stigli nešto manje od dva sata pred utakmicu, te su svi komentarisali istu stvar kada su gledali kako oni idu ka svlačionici.

Sigurno je da nas večeras očekuje itekako zanimljiva utakmica i iako Inter ima ulogu favorita jasno je da se Porto neće tek tako predati jer je ovaj klub već ranije znao da priređuje velike senzacije u Ligi prvaka.

Utakmica na Meazzi igra se od 21 sat, a igrači oba kluba stigli su na stadion nešto manje od dva sata pred večerašnji meč.

Ubrzo nakon toga oba trenera objavili su početne sastave, a ono što nas posebno raduje jeste da će bh. reprezentativac Edin Džeko igrati od prve minute iako se najavljivalo da će ostati na klupi.

Na kraju je Simeone dao Džeki šansu ispred Romelua Lukakua, te će napad Intera biti večeras u tandemu Džeko - Lautaro što je u dosadašnjem dijelu sezone najbolje i funkcionisalo.

Oglasi

Inter je pred večerašnji meč objavio video dolaska ekipe na Meazzu, a navijači ovog kluba su komentarisali istu stvar.

Obično su igrači dosta opušteniji i raspoloženi za šalu, ali večeras to nije slučaj. Oni su maksimalno ozbiljni i fokusirani na utakmicu jer su svjesni da nemaju pravo na kiks u meču u kojem su u ulozi favorita.

Kamera je snimila i Džeku koji je također bio maksimalno ozbiljan i skoncentrisan na utakmicu, te se od njega sigurno mnogo očekuje večeras na Meazzi.

Džeko je u dosadašnjem dijelu sezone odigrao 32 utakmice u svim takmičenjima i uspio je zabiti 11 golova i dodati pet asistencija.

Dijamant je bio odličan tokom grupne faze gdje je Inter iznenadio sve izbacivanjem Barcelone, a naš napadač je na šest mečeva u jesenjem dijelu Lige prvaka zabio tri gola i upisao jednu asistenciju.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Također, još uvijek možete stići i da se kladite na meč Intera i Porta, a kvote za okršaj na Meazzi možete pogledati u bogatoj ponudi kladionice Volcanobet i to OVDJE.

Zapratite Volcanobet kladionicu na Facebook i Instagram profilu.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi