Džeku na press konferenciji Kazahstanci pitali za ocjenu na FIFA-i, odgovor je bio neočekivan

Iznenadili se na odgovor Dijamanta

Džeku na press konferenciji Kazahstanci pitali za ocjenu na FIFA-i, odgovor je bio neočekivan

E. Čaušević

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine sutra od 15 sati igra u gostima protiv Kazahstana.

Nakon mjesec dana pauze Zmajevi nastavljaju svoj put u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo, a protivnik nam je ekipa Kazahstana s kojom smo prošlog mjeseca igrali u Zenici.

Bh. tim je vodio u Zenici sa 2:1, ali je Kazahstan u samom finišu utakmice izjednačio na 2:2 i uspio je da osvoji jedan bod.

Našem timu je potrebna pobjeda kako bi ostao u konkurenciji za plasman na Mundijal, ali je jasno da nam neće biti lako jer smo itekako oslabljeni otputovali za Kazahstan.

Danas je održana i press konferencija našeg tima na kojoj je bio i kapiten Edin Džeko, a jedan od kolega iz Kazahstana je imao zanimljivo pitanje za našeg iskusnog napadača.

Džeko je u fantastičnoj formi od prelaska u Inter, a kazahstanski novinar ga je iznenadio pitanjem o tome da li je vidio svoju karticu na FIFA 22, te kako komentariše nisku ocjenu za njegovu brzinu.

Oglasi

"Nisam vidio svoju karticu na FIFA 22 jer ne igram igrice", kratko je poručio Džeko na samom kraju press konferencije.

Također, Džeko je prije toga otkrio i svoja očekivanja od sutrašnje utakmice na Astana Areni u Nur Sultanu.

"U Zenici smo vidjeli da je Kazahstan nezgodna reprezentacija, a vidjeli smo to i kroz ostale njihove rezultate. To je ekipa koja ne smije da se potcijeni i taktički stoje jako dobro. Nije lako probiti tu zonu, ali u prethodnom meču smo stvorili puno prilika. Oni su pokazali da ne odustaju do kraja, ali mi moramo biti efikasniji ovaj put", izjavio je bh. kapiten.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

I kladionice širom svijeta vide BiH kao favorita, a MaxBet vam donosi zaista veliku ponudu samo za ovaj meč. Kliknite OVDJE i pogledajte ponudu.

Također, MaxBet pratite na Instagram i Facebook profilima.

Top Komentari

Majan
Nije više klinac da se zaje×××× s igricama
14 3
Malmi_Suomi
Kakve crne igrice? Čovjek 35 36 godina DOKTOR fudbala , otac troje / četvero djece, suprug i skroz OK momak da pored svih blagodati koje ima , trebao bih da sjedi i da igra igrice ?! Edin je TATA/ BABO !!!
8 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti