Haaland posjetio frizera i s posebnom frizurom dočekuje okršaj protiv Bayerna

Odlučio malo da "osvježi" izgled

Haaland posjetio frizera i s posebnom frizurom dočekuje okršaj protiv Bayerna

E. Čaušević

Manchester City i Bayern igraju večeras prvu utakmicu u okviru četvrtfinala Lige prvaka i sigurno je da nas na Etihadu očekuje pravi spektakl. U centru pažnje pred ovaj okršaj našao se Erling Haaland koji je odlučio da posjeti frizera i promijeni svoju frizuru.

Okršaj Manchester Cityja i Bayerna sigurno je najveći derbi koji smo dobili u četvrtfinalu Lige prvaka jer se radi o ekipama koje su među glavnim favoritima za osvajanje ovog takmičenja.

City je u prethodnoj rundi u dvomeču izbacio Leipzig, dok je Bayern uspio da pobijedi PSG i pokaže da ih niko ne smije otpisivati tako lako.

No, jasno je da je City večeras blagi favorit jer atmosfera u svlačionici Bayerna nije baš najbolja. Klub je neočekivano prije nekoliko sedmica dao otkaz Julianu Nagelsmannu, te je na njegovo mjesto došao Thomas Tuchel koji nije imao previše vremena za uigravanje ekipe.

Sigurno je da će najveća opasnost Bayernu prijetiti večeras od Erlinga Haalanda koji igra u nevjerovatnoj formi ove sezone od dolaska iz Borussije Dortmund.

Norveški napadač je u dosadašnjem dijelu sezone zabio već 44 gola u svim takmičenjima i sigurno je da se i u minhenskom klub najviše pribojavaju Haalanda.

Oglasi

Ovaj 22-godišnjak našao se u centru pažnje pred ovaj okršaj jer se jučer na treningu pojavio u zanimljivom izdanju.

Image

Naime, Haaland je pred meč protiv Bayerna odlučio da posjeti frizera i malo "osvježi" svoj izgled, te je izabrao zaista zanimljivu frizuru u nadi da bi mu to moglo donijeti sreću večeras.

Image

On nije htio da šiša svoju dugu kosu, ali se odlučio na pletenice očito inspirisan nedavnom frizurom koju je imao Zlatan Ibrahimović.

Image

Večerašnje utakmica između Manchester Cityja i Bayerna igra se od 21 sat, a već su poznate i kvote za ovaj duel koje su poprilično iznenađujuće.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Kvote za meč Manchester City - Bayern možete pogledati u bogatoj ponudi Volcanobet kladionice i to OVDJE.

Zapratite Volcanobet kladionicu na Facebook i Instagram profilu.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

makelele
Ima frizuru ko moja rodica, dijete ima 6 godina, jos ide u vrtić
2 0
juvem
Laillaheillelah...
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije