Fantastičan preokret Liverpoola
Foto: EPA

Vode protiv Watforda sa 3:2

Fantastičan preokret Liverpoola

E. Čaušević

Fudbaleri Liverpoola trenutno igraju u gostima protiv Watforda u okviru prvog kola engleskog Premiershipa.

Nakon spektakularne utakmice sinoć između Arsenala i Leicestera (4:3) ljubitelji fudbala mogu uživati i u meču Watford - Liverpool. Domaći su do prednosti stigli u 8. minuti kada je mrežu Redsa zatresao Okaka. Dvadesetak minuta kasnije izjednačio je Mane na 1:1, no samo tri minuta trebalo je Watfordu da ponovo povedeo golom Doucourea.

U drugom poluvremenu vidjeli smo ponovo veliki preokret. Prvo je u 55. minuti na 2:2 iz penala izjednačio Firmino, a samo dvije minute kasnije Redsi su došli do preokreta i vodstva od 3:2 kada je prvijenac za Liverpool dao Salah.



Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti