Srbiji stigla loša vijest pred meč u Podgorici
Vezista Juventusa propušta jako bitnu utakmicu i derbi protiv Crne Gore u Podgorici (Foto: EPA)

Filip Kostić ne igra

Srbiji stigla loša vijest pred meč u Podgorici

M. Šljivak

Derbi susret 2. kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo odigrat će sutra u Podgorici selekcije Crne Gore i Srbije. U ovom meču selektor Srbije Dragan Stojković Piksi neće moći računati na usluge fudbalera Juventusa Filipa Kostića koji je zbog povrede otpao iz konkurencije.

Filip Kostić propušta duel kvalifikacija za Evropsko prvenstvo protiv selekcije Crne Gore. Zvijezda Juventusa umjesto u Podgoricu putuje u Torino, gdje će početi tretmane na Ahilovoj peti koju je povrijedio u meču s Litvanijom.

Njegov izostanak sigurno će predstavljati ozbiljan problem za selektora Orlova Dragana Stojkovića, koji će umjesto Kostića u sastav morati staviti Filipa Mladenovića ili Nemanju Radonjića.

Kostić je protiv Litvanije odigrao jako dobar meč. Bio je asistent kod prvog gola kojeg je postigao Dušan Tadić, a Srbija je u ovom susretu slavila s 2:0.

Iskusni 30-godišnji fudbaler je za Orlove odigrao ukupno 53 utakmice i postigao je tri pogotka.

Prethodnog ljeta je zahvaljujući odličnim nastupima u dresu Eintrachta iz Frankfurta napravio transfer karijere. Stigao je u Juventus gdje igra dosta dobro.

Oglasi

Kostić je u karijeri još nastupao za HSV, Stuttgart, Groningen i Radnički iz Kragujevca.

Utakmica Crna Gora - Srbija igra se sutra u Podgorici od 20:45 sati. Glavni sudija utakmice je Francuz Clement Turpin.

Ova utakmica je proglašena susretom visokog rizika. Politka je jednostavno neizbježan faktor u ovakvim duelima, pa će navijači morati da prate mnogobrojna pravila.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

I kladionicama je jasno kakav meč se očekuje. Pogledajte kvote za sutrašnji duel na sajtu Volcanobet kladionice uz podsjećanja da on počinje u 20:45 sati.

Zapratite Volcanobet kladionicu na Facebook i Instagram profilu.

Top Komentari

nakopitam
@Nogometas Jeste li zabrinuti? Rasturice vas crnogorci!
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi