Za ulazak u Treću ligu: Mozzart donirao opremu fudbalerima Crkvine

Novi dresovi za 18. rođendan kluba

Za ulazak u Treću ligu: Mozzart donirao opremu fudbalerima Crkvine

Sponzorski tekst

Fudbalski klub Crkvina iz okoline Šamca ove godine slavi punoljetstvo. 

Tim povodom stigao im je poklon iz kompanije Mozzart. Timu, koji je trenutno prvi na tabeli Četvrte lige, stigle su dvije nove garniture dresova. Igrače je taj potez oduševio, a želja im je da u novoj opremi uđu u Treću ligu Srpske.

Opis nije dostupan.

-Igrači nisu mogli da vjeruju kada su vidjeli novu opremu. Dan prije utakmice sam stavio dresove u svlačionicu, pa su se baš iznenadili kada su ušli. Bili su oduševljeni kada su vidjeli da je to donacija kompanije Mozzart, isto kao i simpatizeri kluba. Hvala Mozzartu što su prepoznali naš rad i što smo uspostavili saradnju -kaže Vedran Miladinović, predsjednik FK Crkvina, Šamac.

Opis nije dostupan.

Klub je osnovan 2004. godine, a trenutno broji 35 članova u seniorskom sastavu. Po osnivanju su igrali u najnižoj ligi, a sada su u Četvrtoj i to na prvom mjestu. Bili su osvajači Opštinskog kupa, a njihov tim mahom čine domaći igrači iz sela Crkvina koji su ranije igrali u Drugoj ligi, pa su se vratili u svoj rodni kraj da pomognu rad matičnog kluba.

Želja im je da u narednom periodu omasove klub mlađim naraštajima- formiranjem barem jedne omladinske selekcije. Plan im je da u novoj opremi iz Mozzarta zaigraju u Trećoj regionalnoj ligi Doboj.

Opis nije dostupan.

Rad kluba pomaže Opštinska uprava Šamac, koja je proteklih godina ulagala u izgradnju svlačionica, postavljanje reflektora, novih kućica i uređenje stadiona. Uz njih je i nekoliko lokalnih sponzora koji im pružaju podršku, kao i brojni simpatizeri koji redovno kupuju članske karte i time pomažu svoj omiljeni klub.

Ekipi prijatelja FK Crkvina sada se pridružila i kompanija Mozzart sa željom da im nova oprema donese i nove uspjehe.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi