FK Olimpik se zahvalio FK Krupa

Ljepša strana bh. fudbala

FK Olimpik se zahvalio FK Krupa

S. Mlaćo

Juniori FK Krupa i FK Olimpik jučer su odigrali zaostali susret 29. kola Omladinske Premijer lige BiH, u kojem su domaći slavili rezultatom 1:0.

Susret je obilježila povreda igrača Olimpika Namika Hrustanbegovića, koji je doživio težak lom ruke te je morao biti hospitalizovan. Prvo u Banja Luci, a potom i u Sarajevo gdje će biti podvrgnut operaciji.

"FK Olimpik se ovim putem zahvaljuje na izuzetnoj korektnosti domaćinima ovog susreta iz FK Krupa, koji su bili uz nas i našeg igrača tokom ukazivanja prve pomoći te ponudili svaku vrstu brige i pomoći za našeg mladog fudbalera", istaknuto je na službenoj stranici tima sa Otoke.

"Našem Namiku Hrustanbegoviću želimo što brži oporavak i da se što prije vrati na fudbalske terene", stoji u saopćenju.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi