FK Sarajevo danas mislima u Norveškoj

Ko stiže na Bilino polje

FK Sarajevo danas mislima u Norveškoj

A. Čaušević

FK Sarajevo očekuje zgusnut raspored u augustu. Bh. prvak će osim premijerligaških imati i evropske obaveze. 

Misli stručnog štaba i fudbalera Bordo kluba će večeras biti u Norveškoj od 19 sati gdje će Rosenborg u revanš meču drugog pretkola Lige prvaka dočekati Bate Borisov.

Bjeloruski šampion je u prvom meču slavio sa 2:1 te u večerašnji duel ulazi s blagom prednošću, međutim domaći se nadaju da mogu nadoknaditi zaostatak i proći dalje.

Zavisno od toga ko bude lošiji u ukupnom rezultatu igrat će protiv FK Sarajevo u trećem pretkolu Evropske lige.

Osvajač duple krune iz prošle sezone će svoj naredni domaći evropski meč igrati na stadionu Bilno polje, a susret protiv Rosenborga ili Batea će se igrati 8. augusta.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Revanš je na programu sedam dana kasnije u Borisovu ili Trondhajmu.

Kladionica Mozzart veće šanse za pobjedu večeras daje norveškom timu. Kvota na njih je itekako privlačna, dok je kvota na PROLAZ izjednačena.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Nikoizniceg
HzZe :D
0 5
Div iz šehera
Idemooo divoviiiii
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije