Trener i kapiten FK Sloboda ispred kluba uputili izvinjenje zbog partije u Mostaru

Smatraju da mogu i moraju bolje

Trener i kapiten FK Sloboda ispred kluba uputili izvinjenje zbog partije u Mostaru

E. Škorić

FK Sloboda je sinoć u Mostaru poražena od FK Velež s 3:0, a danas je iz tuzlanskog kluba stiglo izvinjenje.

Dan nakon teškog poraza, oglasili su se trener Gradimir Crnogorac i kapiten Amar Beganović.

"Poštovani simpatizeri i ljubitelji fudbala i svi oni kojim ovaj klub nešto znači u našem gradu. Moram se oglasiti povodom jucerasnje utakmice. Mislim da smo imali dosta dobre poluprilike u prvom poluvremenu koje nismo krunisali golom. U drugom poluvremenu smo dosta lošije igrali, nismo stvarali prilike i nažalost izgubili smo 3 - 0. Mogu reći da smo jučer svi podbacili, prvi ja, a onda i moji igrači. Isto tako mislim da ova ekipa dovoljno snage, kvaliteta i karaktera, da nastavimo ovim putem, dobrim, kojim idemo i nadam se da ćemo tokom naredne sedmice otkloniti sve nedostatke i da ćemo spremni ući u utakmicu protiv Radnika", kazao je Gradimir Crnogorac.

Kapiten, Amar Beganović, kaže da su svi svjesni lošeg izdanja i da će se truditi da u narednoj utakmici isprave sve nedostatke:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Kao kapiten ekipe se svim navijačima i simpatizerima se izvinjavam zbog loše partije. Imali smo svoje dobre i loše periode. Drugo poluvrijeme nije bilo dobro, nismo ušli kako treba, nismo ušli jako. Izvinjavam se svim navijačima za našu igru. Sada se okrećemo utakmici protiv Radnika."

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti