Fudbal je više od igre: Slavlje slijepog navijača Redsa oduševio svijet

Ljubav prema Liverpoolu jača od svega

Fudbal je više od igre: Slavlje slijepog navijača Redsa oduševio svijet

E. Čaušević

Fudbaleri Liverpoola plasirali su se u nokaut fazu Lige prvaka nakon što su sinoć pred svojim navijačima na Anfieldu pobijedili Napoli sa minimalnih 1:0.

Pobjeda je odvela prošlogodišnjeg finalistu u nokaut fazu, a heroj Redsa ponovo je bio Mohamed Salah koji je postigao jedini gol. Atmosfera na Anfieldu još jednom je bila nevjerovatna i navijači Liverpoola su svojim ovacijama do posljednje sekunde nosili tim protiv Napolija koji je imao nekoliko zicera u samom finišu.

U centru pažnje nakon utakmice našao se jedan od navijača Liverpoola koji je postao hit na društvenim mrežama. Radi se o jednom slijepom navijaču Redsa koji ne propušta utakmice voljenog kluba na Anfieldu iako nema mogućnost da vidi šta se dešava na terenu.

S njim su tu prijatelji koji mu pokušavaju prepričati šta se zapravo dešava, te on uz pomoć sluha uspijeva nekako da uživa u fudbalu. Ovaj navijač je dokaz da je fudbal više od igre, a kada vidite kako je proslavio sinoć gol Salaha sve će vam biti jasno.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi