Fudbalerke “Sane” u Mozzartovim dresovima do pobjeda

Fudbalerke “Sane” u Mozzartovim dresovima do pobjeda

Sponzorski tekst

Mozzartova akcija „Novi dresovi za nove šampione“ se nastavlja. 

Ovog puta nova sportska oprema stigla je na adresu mladih fudbalerki Ženskog fudbalskog kluba „Sana 2014“ iz Sanskog Mosta. Za sve sportske uspjehe, osim talentovanih igračica i njihovog trenera, zaslužan je i predsjednik kluba Damir Sarajlić.

"Zahvaljujući njegovom entuzijazmu i predanom radu sa mladim sportskim nadama, ovaj klub raste i razvija se.
Trudimo se da klub funkcioniše iako veoma često nemamo dovoljno dobre uslove za treninge i odlazak na takmičenja. Mladim igračicama potrebna je podrška kako bi bile još bolje u svom sportu. Zbog toga smo veoma zahvalni Mozzartu jer je prepoznao naš trud i rad i donirao nam dresove u kojima ćemo se takmičiti u narednom periodu", kaže predsjednik Ženskog fudbalskog kluba „Sana 2014“, Damir Sarajlić.

On dodaje da će im donacije dvije garniture novih dresova dobro doći u borbi za više rangove takmičenja.

Predstavnici kompanije Mozzart poručuju da im je cilj da, kroz donacije novih dresova, stvaraju nove šampione.
Veoma smo srećni kada imamo priliku da usrećimo nekog sportistu ili klub kroz donacije. Još smo srećniji kada dobijemo povratnu informaciju da smo ih podstakli na još posvećeniji rad i da su upravo u našim dresovima ostvarili novi uspjeh - kaže Selma Salkanović, rukovodilac Direkcije korporativnih poslova kompanije Mozzart.

Mozzart od svog osnivanja preduzima različite društveno odgovorne aktivnosti, a akcija "Novi dresovi za nove šampione" je još jedna u nizu onih koje imaju za cilj popularizaciju sporta u lokalnim zajednicima, razvoj lokalnih sportskih klubova i podršku talentima. Zbog toga će se ova akcija nastaviti i u narednom periodu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti