Grci trenirali na Bilinom polju, Sokratis spreman za BiH
Defanzivac Arsenala odradio je čitav trening bez problema i sutra će predvoditi odbranu Grčke

Gosti optimistični pred sutrašnji duel

Grci trenirali na Bilinom polju, Sokratis spreman za BiH

D. Kurbegović, foto: D. Kurbegović

Nogometna reprezentacija Grčke večeras je na stadionu Bilino polje održala službeni trening uoči sutrašnje utakmice kvalifikacija za Evropsko prvenstvo protiv selekcije BiH.

Naša reprezentacija nema dobar skor u ogledu protiv Grčke, ali sutrašnji meč gosti dočekuju veoma oslabljeni, bez nekoliko standardnih igrača.
Torosidis, Manolas i Mitroglu su igrači, sa kojima je igra reprezentacija Grčke imala veću dimenziju, ali oni sutra neće nastupiti na Bilinom polju.

Pozitivna vijest za selektora Angelosa Anastasiadisa jeste što će sutra u ekipi biti Sokratis Papasthopoulos, nogometaš Arsenala, koji nije igrao protiv Lihteštajna.
Ovaj nogometaš večeras je odradio puni trening s ekipom, te će sutra predvoditi ekipu Grčke u pokušaju da još jednom u ogledu s reprezentacijom BiH pokušaju izvući pozitivan rezultat.

Grci nikad slabiji nisu bili pred jednu utakmicu, ali nikad ni optimističniji, kako je njihov selektor i istakao na press konferenciji.

Vidjet ćemo sutra imaju li dovoljno razloga za optimizam protiv BiH, koja pod vodstvom Roberta Prosinečkog ostvaruje veoma dobre rezultate

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi