7

Komentari (7)

saju701
Evo igrao je danas i bolje da ga nije ni stavljao,totalno van forme.
nakopitam
@vedin obrisi komentar da ti se raja ne smije. Ja ti se necu smijati jer sam vjernik ali ima ovdje svakakvih budala. I promijeni taj nick. Ne morq svako znati ciji si ti. Mozda bi se i Vedo naljutio da vidi da si na ovom portalu napisao da si njegov
F1F
Haha haha haha haha haha jaooooooo
DOKTOR_GAZ_
U svakom klubu je zelio biti UCITELJ, a igraci da se ponasaju kao UCENICI..U svakom klubu je SIKANIRAO ZVIJEZDE(Ibrahimovica u Barsi, Ribery-a u Bayernu, Sterlinga, Cancela, De Brunea u City-u)..DOPINGOVANI CELAVAC je najveca TRENERSKA PREVARA u MODERNOM FUDBALU..razlila između njega i Mourinha je ta da GUARDIOLA je osvojio LS sa Barsom, Mourinho sa INTEROM. Guardiola nije osvojio LS sa Bayernom, Mourinho je osvojio LS sa PORTOM..
F1F
nakopitam
Najprecjenjeniji trener na svijetu svih vremena. Koliko mu ugadjaju vlasnici klubova koje je vodio ili vodi a nikada nista nije pokazao. Stavite ga na celo neke stabilne ekipe u bilo kojoj ligi Evrope i za godinu ili 2 ce ispasti u nizi rang. Volusina!
vedin
Ti sjedis za racunarom i serendas, a lik godisnje zaradjuje desetine miliona pa ti onda vidi ko je volusina.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.