Hoće li Šišmiši biti nova žrtva raspucane Atalante i šta može nesretni Jose bez napadača?
Foto - EPA

Meridian vam nudi posebne kvote

Hoće li Šišmiši biti nova žrtva raspucane Atalante i šta može nesretni Jose bez napadača?

M. Šljivak

Osmina finala Lige prvaka nastavlja se večeras utakmicama Atalanta - Valencia i Tottenham - RB Leipzig.

Atalanta večeras igra jedan od najvećih susreta u historiji. Po prvi put su u nokaut fazi Lige prvaka, koju igraju na Giuseppe Meazzi u Milanu, ali bez obzira na to veliki su favoriti protiv Valencije.

Gosti iz Valencije u Milanu su stigli sa velikim brojem povrijeđenih fudbalera. Nije tako nikakvo čudo što je kvota u Meridianu na pobjedu Atalante 1.65, a sa druge strane vjera u Valenciju vam može donijeti finu zaradu jer je kvota čak 5.20.

Također, ovdje se očekuje i dosta golova. Kvota na 3+ u Meridianu je zaista dobra, posebno kada se zna o kako efikasnoj ekipi Atalante je riječ.

Tottenham u meč s RB Leipzigom ulazi bez napadača. Jose Mourinho ima ogromnih problema s napadačkim dijelom tima i vjerovatno će večeras u vrhu napada biti krilni fudbaler Lucas Moura.

Posebni se može samo hvatati za glavu zbog svega što mu se dešava, a Meridian je za nijansu prednost u ovom meču dao gostima.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Interesantna je svakako i igra na golove. Tako u Meridianu igra na tri ili više golova donosi kvotu 1.75, a primamljive su i hrabrije igre na 4+ ili 5+.

Kompletnu ponudu Meridian kladionice za Ligu prvaka pogledajte OVDJE.

Top Komentari

Maximilian
Murinju je ovo win win situacija realno.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.