Stoichkov nije štedio zvijezdu Barcelone: Kada god je on na terenu igramo s deset igrača

Oglasio se nakon ispadanja iz Lige prvaka

Stoichkov nije štedio zvijezdu Barcelone: Kada god je on na terenu igramo s deset igrača

E. Čaušević

Fudbaleri Barcelone sinoć su se oprostili od Lige prvaka još u osmini finala.

Barcelona je poražena u dvomeču protiv PSG-a s ukupnih 5:2 i prvi put nakon 14 godina neće igrati u četvrtfinalu ovog takmičenja.

Nakon utakmice oglasio se i legendarni igrač katalonskog kluba Hristo Stoichkov koji je kritikovao fudbalere Barcelone, a posebno se na meti našao Antoine Griezmann.

Legendarni Bugarin je poručio da ga je Griezmann razočarao svojim igrama otkako je došao iz Atletico Madrida, te da mu nije jasno zašto se nalazi u početnom sastavu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Kada god je Griezmann na terenu Barcelona igra sa deset igrača. Ako žele napraviti nešto dugoročno onda moraju da prodaju Griezmanna. Trincao i Braithwaite trebaju biti u ekipi, šta tu radi Griezmann", kaže Stoichkov.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi