Husić: Pokazali smo da smo bolja ekipa od Mladosti

Pogodio u pobjedi protiv Mladosti Doboj Kakanj

Husić: Pokazali smo da smo bolja ekipa od Mladosti

S. Mlaćo

Sloboda je danas slavila veoma važnu pobjedu na svom terenu protiv Mladosti Doboj Kakanj (2:0). Loše igre u prvom dijelu donijele su probleme Tuzlacima, pa se pobjeda protiv Dobojlija nametala kao imperativ.

Na kraju je došla potpuno zasluženo s obzirom da je Sloboda tokom cijelog meča pokazala više, a drugi pogodak na meču djelo je Anela Husića, koji je na Tušanj stigao upravo iz Mladosti.

"Na teškom terenu smo pokazali da smo bolja momčad od Mladosti. Presudila je volja i želja koju smo pokazali tokom svih 90 minuta", ističe Husić za SportSport.ba.

Sloboda sada ima 19 bodova i sigurno mnogo lakše dišu na Tušnju. Već u narednom kolu u goste će lideru Željezničaru koji je danas slavio u Krupi 4:2.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Sigurno da se lakše diše poslije ove pobjede. Na Grbavicu idemo bez nekog većeg pritiska", dodao je član Tuzlaka.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi