Igra sudbine: Zabio golčinu u sudijskoj nadoknadi i izbacio očevu ekipu!

Zaplakao poslije pogotka

Igra sudbine: Zabio golčinu u sudijskoj nadoknadi i izbacio očevu ekipu!

A. Čaušević

Zabiti gol u 90. minuti za pobjedu predstavlja veliku satisfakciju svakom igraču, ali to i nije bio slučaj sa Giancarlo Maldonadom.

Fudbaler iz Venecuele će na narodnom porodičnom ručku vjerovatno imati dosta toga za objasniti jer je pogodio za pobjedu nad ekipom koju predvodi njegov otac.

Prvih osam ekipa u venecuelanskom prvenstvu odlazi u play-off. Pred utakmice posljednjeg kola među učesnicima razigravanja bio je i Puero Cabello, ekipa koju predvodi Carlos Maldonado i to sve do sudijske nadoknade duela protiv Deportivo Tachire.

Maldonado junior je dobio jednu loptu na vrhu kaznenog prostora te preciznim udarcem zabio gol ekipi svog oca. Bio je to pogodak za konačnih 2:2.

Mnogi bi se tom golu radovali, ali je ovaj napadač briznuo u plač jer je znao koliku je štetu nanio očevoj ekipi.

Ljubitelji fudbala širom svijeta su navikli da gledaju fudbalere kako ne slave zbog ličnih razloga, ali Maldonado je zaista izgledao devastirajuće, dok su navijači na tribinama slavili.

Dresom je pokušao da sakrije svoje lice jer su ga emocije totalno obuzele, a na kraju su oba tima ostala bez play-offa jer je i domaćem timu trebao trijumf za prolazak dalje.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi