Igrači Mostar SG-a na prijemu kod gradonačelnika
FOTO: bljesak.info

Prijem za šampione Premijer futsal lige

Igrači Mostar SG-a na prijemu kod gradonačelnika

M. Maksimović

Gradonačelnik Mostara Ljubo Bešlić danas je upriličio prijem za igrače i stručni štab Futsal kluba Mostar Stari Grad Staklorad koji su osvojili titulu prvaka BiH u futsalu.

 Bešlić je ovom prilikom je čestitao igračima i upravi kluba na velikom sportskom uspjehu.

"Ovo je veliki uspjeh za futsal i sport u Mostaru. Ovi momci, zajedno s upravom uradili su odličan posao,   a Grad Mostar je, kroz Sportski savez, učinio sve što je u njegovoj moći da im olakša put ka uspjehu. Nažalost Gradski sportski centar i dvorana je još uvijek tema, a ovaj uspjeh je još jedan od dokaza koliko je taj centar potreban Mostaru", rekao je Bešlić.

Predsjednik kluba Amel Bajgorić istakao je kako je put do osvajanja bio težak, ali da su igrači pokazali karakter.

"Veoma teško je bilo doći do cilja, na sreću smogli samo snagu i ostvarili rezultat. Pred nama je druga utakmica finala kupa u Sarajevu i želimo osvojiti duplu krunu", rekao je podsjećajući kako je u prvoj utakmici finala FK Mostar Staklorad u Mostaru pobijedio ekipu Centra iz Sarajeva rezultatom 5:3.

Predsjednik Sportskog saveza Grada Mostara Hasan Šišić pridružio se čestitkama klubu i izrazio nadu da će Mostar dobiti adekvatnu dvoranu za dvoranske sportove.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi