Igralo se i u Mađarskoj, bh. fudbaleri se i ne mogu pohvaliti učinkom

Većina upisala nove nastupe

Igralo se i u Mađarskoj, bh. fudbaleri se i ne mogu pohvaliti učinkom

A. Čaušević

Mađarska OTP Bank liga je jedna od rijetkih u Evropi gdje se ovog vikenda kotrljala lopta. 

U akciji je bilo nekoliko bh. fudbalera koji se i ne mogu pohvaliti učinkom s obzirom da se nisu upisali u strijelce ili asistirali saigračima.

Armin Hodžić je bio starter u remiju MOL Fehervara i DVTK-a. Bilo je 1:1, a bivši napadač Željezničara i Dinama je zamijenjen u 83. minuti. Ostao je na devet ligaških golova.

Utakmicu između Mezokovesd i Puškaš Akademije završenu bez golova Dino Beširović i Marin Jurina su počeli od prve minute, ali su zamijenjeni u nastavku susreta.

Dženan Bureković nije bio u protokolu za utakmicu Ujpest - Paks koja je okončana neriješenim rezultatom 1:1.

Vodeći je ostao Ferencvarsoš. Lider je s 5:0 pobijedio fenjeraša Kapošvar te tako iskoristio domaći remi MOL Fehervara i vratio tri boda prednosti. Za domaće nije nastupio Eldar Ćivić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti