Jagodić poštuje FK Sloboda, ali nema dileme: Favoriti smo, a tako ćemo se postaviti u svakom meču
Foto - fkborac.net

Borac čeka tuzlanski tim

Jagodić poštuje FK Sloboda, ali nema dileme: Favoriti smo, a tako ćemo se postaviti u svakom meču

M. Šljivak

FK Borac sutra u Banjaluci dočekuje ekipu Slobode u susretu 2. kola Premijer lige BiH.

Pred ovaj meč na press konferenciji govorio je trener Vlado Jagodić. On je istakako kako poštuje tuzlanski tim, ali da je njegov tim favorit.

"Slobodu poštujem, nekad sam tamo i radio, ali mi ovdje na domaćem terenu nećemo nikome prepuštati ulogu favorita. Ovdje smo mi favoriti i tako ćemo se postaviti u svakom meču. Mi imamo samo jedan jedini cilj, a to je ovjeriti pobjedu iz prvog kola protiv Mladosti, to ćemo uraditi ako odigramo dobro i napravimo rezultat. Nas je ovo loše vrijeme najviše pogodilo, jer smo se selili sa terena na teren, kako bi odradili miko cikluse. Pohvala za igrače, koji to stojički podnose", istakao je Jagodić.

Defanzivac Marko Jovanović također je optimističan.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Svjesni smo da će biti dosta teže nego u prvom kolu. Poštujemo Slobodu, tako se i pripremamo. U dobrom smo momentumu, zbog prve pobjede. Želimo da lijepo izgledamo i sutra. Vidjećemo koliko ćemo u tome uspjeti, ali svjesni smo važnosti utakmice pred seriju teških mečeva. Želimo da sa šest bodova dočekamo naredne utakmice, rekao je Marko Jovanović.

Utakmica Borac – Sloboda igra se u petak na Gradskom stadionu u Banjaluci. Početak je u 19.00 časova.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti