Jedinica na Real Madrid i dvojka na Sheffield United, najveće na svijetu u Mozzartu

Mozzart promo kvote

Jedinica na Real Madrid i dvojka na Sheffield United, najveće na svijetu u Mozzartu

Sponzorski tekst

Sezona klupskog fudbala se zahuktava. Igra se nokaut faza Lige šampiona i ove srijede je, naravno, kontinentalna elita u prvom planu, a Championship je njen standardni pratilac. Idealan dan za započeti Mozzart Bet Race.

Mozzart kladionice su za danas pripremile dvije promotivne kvote, koje će u svakom trenutku biti najveće na svijetu. Jedinica na Real Madrid protiv Liverpoola u revanš utakmici osmine finala Lige šampiona, kao i dvojka na Sheffield u okršaju sa Sunderlandom u drugoj ligi Engleske.

Danas počinje Mozzart Bet Race – priključi se 

Do sada nezapamćena trka počinje danas. A nagradni fond je 30.000 KM. Pravila su jasna, učestvuj svaki dan do 09. 04. 2023. i nagrada je sigurna. Više pročitajte ovdje.

REAL MADRID - LIVERPOOL (SRIJEDA, 21.00), KEC 2.45

Real Madrid je bez problema bio na čelu grupe Lige šampiona zajedno sa RB Leipzigom, Shakhtarom i Celticom, ali nije dobio najlakšeg protivnika u nokaut fazi. Liverpool je odlično počeo prvo poluvrijeme uvodnog meča i poveo sa 2:0, a onda su se Blancosi sabrali i napunili mrežu Redsa (2:5). U domaćem prvenstvu nakon tog podviga Real Madrid je upisao samo jednu pobjedu u četiri meča, i to u prethodnom duelu protiv Espanyola 3:1. Liverpool je ove sezone daleko od onoga što je predstavljao prethodnih godina. Tim Jirgena Klopa nije u trci za titulu u Premijer ligi, a podbacili su i u FA kupu i u Liga kupu. Crveni su tek šesti na ligaškoj tabeli, ali i dalje mogu da konkurišu za plasman za četiri ulaznice u Ligu šampiona. Nakon što su deklasirali Manchester United rezultatom 7:0, u posljednjem meču Redsi su izgubili od Bournemoutha 0:1.

SUNDERLAND - SHEFFIELD UNITED (SRIJEDA, 21.00), DVOJKA 2.35

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Kandidat za promociju Sheffield United našeg Anela Ahmedhodžića nastavljaju borbu da se učvrste na poziciji koja vodi direktno u Premijer ligu naredne sezone. U srijedu putuju na meč protiv Sunderlanda, koji je blizu play-offa. Sheffield je izgubio od Luton Towna sa 1:0 na Bramal Lejnu u posljednjoj utakmici Championshipa i ostao na drugom mjestu sa 67 bodova, 13 bodova zaostatka za prvoplasiranim Burnleyem. Bladesi su tri boda ispred trećeplasiranog Middlesbrougha. Sunderland je na 12. mjestu sa 52 boda, pet bodova zaostatka za šestoplasiranim Blackburnom koji drži mjesto u play-offu. Sunderland je u prethodnom susretu u ligi slavio nad Norwichom 1:0, i to u gostima, prekinuvši niz od četiri meča bez trijumfa.

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u Mozzartu biti najveće na svijetu u svakom trenutku.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.