Jedinice na Dortmund i WBA najveće na svijetu u Mozzartu

Mozzart promo kvote

Jedinice na Dortmund i WBA najveće na svijetu u Mozzartu

Sponzorski tekst

Sezona klupskog fudbala se zahuktava. Počela je nokaut faza Lige šampiona, uskoro će biti borbe u Ligi Evrope i Ligi Konferencija, a ove srijede u prvom planu su evropska elita i njen standardni pratilac Championship.

Mozzart kladionice su za danas pripremile dvije promotivne kvote, koje će u svakom trenutku biti najveće na svijetu. To su jedinica na Dortmund protiv Chelsea u prvom susretu osmine finala Lige šampiona, kao i kec na WBA u sudaru sa Blackburnom u okviru najpopularnije druge lige na planeti.

Mozzart časti! Uvećaj uplatu za 20%

Nemoj propustiti priliku da te Mozzart počasti uvećanjem uplate koju možeš iskoristiti za pregršt utakmica Liga petice, Evrlige, ABA lige, NBA lige. 

Izvrši uplatu preko xBona ili Klikera i uvećaj svoj depozit za 20%!

DORTMUND - CHELSEA (SRIJEDA, 21.00), KEC 2.55

Borussia Dortmund je nakon završetka Svjetskog prvenstva u Kataru i zimske pauze upisala šest uzastopnih pobjeda, a tim je postigao najmanje dva gola po meču. Milioneri su u prvenstvu Bundeslige u 20 kola zabilježili 13 pobjeda i samo jedan remi, a sa 40 bodova zauzimaju treću poziciju na tabeli. U posljednjoj utakmici Dortmund je u gostima savladao Werder Bremen (2:0). U Ligi šampiona susret sa Chelseaem biće prvi u istoriji, a Borusia treba da pronađe recept za uspjeh, jer borbe protiv engleskih klubova na Signal Iduna Parku nisu bile uspešne kroz istoriju. Chelsea ide u Njemačku u užasnoj formi i niskog morala. Neriješeno 1-1 protiv West Hama u subotu znači da su Plavi pobijedili u samo jednoj od osam mečeva u 2023. i da nisu postigli više od jednog gola ni u jednoj od tih utakmica. U prvenstvu Premijer lige Chelsea je u 22 kola ostvario osam trijumfa i sedam remija, a sa 31 bodom nalazi se tek na 10. poziciji.

WBA - BLACKBURN (SRIJEDA, 21.00), KEC 1.80

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

West Brom je bio izuzetno promjenljiv ove sezone. WBA je važio za jednog od glavnih kandidata za plasman u Premijer ligu, ali trenutno zauzima tek 10. mjesto na tabeli. Istovremeno, još uvijek postoji šansa za plasman u play-off zonu jer je šestoplasirani Watford tri koraka ispred. U prošlom kolu WBA je u gradskom derbiju izgubio 2:0 od Birminghama, doživjevši drugi poraz u posljednja tri kola Championshipa. Blackburn sveukupno ima dobru sezonu, ali pokušaji da se učvrste u prvih šest do sada su bili neuspješni. Tim sa Ewood Parka nalazi se na devetom mjestu sa 45 bodova, dva boda zaostatka za play-off zonom. Blackburn je u prošlom kolu remizirao 1:1 sa Watfordom, što mu je bilo treće neriješeno, a na slavlje čeka već četiri kola.

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u Mozzartu biti najveće na svijetu u svakom trenutku.

Zaprati Borussia Dortmund, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Borussia Dortmund Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.