7

Komentari (7)

user1676348356
Ja koliko znam i United igra ligu Evrope od početka, Mourinho prije nego nesto kaze treba provjeriti
vence
Kolike komplekse frajer ima od Juventusa to nije normalno.
PapaK
Znaci, Feyenoord je sinoc odigrao jednu od najboljih utakmica otkad ih pratim, doslovno pregazio Shakhtar sa 7-1, nijedan clanak o njima. Ali zbog toga drkate o Kardasijan i koga je ona slikala na stadionu. Fuj, seljacine nenormalne.
Mostarac94
Dobra je tekma bila i PSV 10:0 Fenjord al prije desetak godina
PapaK
Nigdje veze komentar, ali hajde, bitno je nesto izjaviti. Uglavnom, Fenjord se mozda "kaze" u Nevesinju, odakle si "sljego" na asfalt u Mostar. Ko zna.
Voland
Takva su pravila. Ligu/Kup prvaka bi trebali igrati samo prvaci, kao nekada, pa je ne igraju. Naravno, Mourinho prigovara pravilima samo onda kad mu ne odgovaraju. Draže bi mu bilo da su tu Freiburg ili Nantes umjesto Juventusa
user1642515306
Ovo je Mourinho 100% upravu!! Ispadnes iz LŠ haj u evropsku ligu! Ispadneš iz evropske lige haj u konferencisku!! Cirkus živi! Ako si ispo, ispo si i haj kući!!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.