Juventus Douglasa Costu nudi svima: Ponuđen je i Atletico Madridu u zamjenu za njihovu zvijezdu

Da li će pristati na razmjenu?

Juventus Douglasa Costu nudi svima: Ponuđen je i Atletico Madridu u zamjenu za njihovu zvijezdu

E. Oštraković

Čini se da će se ekipa Juventusa itekako promijeniti za narednu sezonu, a jedan od onih koji bi mogao otići je Douglas Costa.

Naime, za njega nije zainteresovana samo ekipa Machester Uniteda, nego bi mogao biti iskorišten u razmjeni sa Atletico Madridom za Thomasa Parteya ili Stefana Savića.

Brazilac je ispao iz planova Maurizija Sarrija, a najveći razlog tome su njegove povrede zbog kojih je propustio mnogo utakmica.

Juventus navodno ima nekoliko igrača koje bi željeli dovesti, a upravo će Douglasa Costu koristiti kao igrača za razmjenu, jer bi im to bilo idealno.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Partey navodno želi u Arsenal, ali su u Juventusu spremni ponuditi Douglasa Costu Atletico Madridu za njega ili za Stefana Savića.

Uprava Juventusa smatra da je realna tržišna cijena za njihovog Brazilca oko 50 miliona eura, te smatraju da upravo zato mogu da ga ponude ekipama za razmjenu.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi