Kako je Miha sve to podnio? Bologni VAR poništio gol u nadoknadi, ona zabila još jedan za pobjedu

Tri boda za Bolognu

Kako je Miha sve to podnio? Bologni VAR poništio gol u nadoknadi, ona zabila još jedan za pobjedu

E. Škorić

Bolesni Siniša Mihajlović i večeras je s klupe bodrio svoje igrače, a oni su mu na kraju donijeli malo radosti, pošto su pobijedili SPAL s 1:0.

Bologna je, nakon boda u Veroni, došla do prve pobjede u sezoni. Uvijek neugodni SPAL je pao na Dall'Ari gdje je viđena prava drama.

Prvo je poništen pogodak Santandera za Bolognu u 90. minuti nakon intervencije VAR-a, ali je Roberto Soriano kasnije pronašao način da se još jednom zatrese gostujuća mreža, pa je moglo početi slavlje.

Mihajlović je uz velike ovacije pozdravljen s tribina i ovo mu je prvi meč u Bologni od saznanja da boluje od leukemije.

Potražite više informacija na temu Serie A:

View this post on Instagram

Forza Bologna Immenso Sinisa ❤️💙#carpediem #sinisamihajlovic #thebestisyettocome #forzabologna

A post shared by GBV (@giovanni_vacchi) on

Top Komentari

Sinisi Mihajlovicu je idol Arkan ratni profiter i ratni zlocinac, te zato ne cijenim ni Sinisu Mihajlovica, te me stoga boli ona stvar za Sinisu Mihajlovica i Bolonju. Sta bi sada trebali da se divimo nekome kome je Ratko Mladic i Radovan Karadzic idol, ma nema sanse. A ovima u sportsport.ba neka idi u 3 lijepe pm zajedno sa Sinisom Mihajlovicem. Kako vidim sve same Balije rade u sportsport.ba Balija je uvijek bio bezkicmenjak.
15 0
Benjamingst
 O prijateljstvu sa Arakanom - Bili smo prijatelji, ali sportski prijatelji. On je bio vođa navijača Crvene zvezde, kada sam ja igrao u Zvezdi, a kasnije je uvek bio na pripremama reprezentacije. I ne osećam se krivim što je Deju Savićevića i mene voleo više od ostalih. Ne želim ga se odreći jer bih bio licemer. Svi smo, uostalom, pravili gluposti, kretenarije. I mi, i Hrvati. Ubijalo se s obe strane, zašto se lažemo, pa niko nije ni čist niti nedužan! Arkan je, konačno, spasio život mojoj tetki (majčina sestra). Bila je zarobljena od strane srpske strane, on ju je uočio i spasao zbog mene. To se ceni.
1 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi