Kazna za Aleksandra Kršića, pokrenut postupak protiv NK TOŠK

Kazna za Aleksandra Kršića, pokrenut postupak protiv NK TOŠK

S. Mlaćo

Disciplinska komisija Nogometnog saveza Federacije BiH na sjednici održanoj u srijedu donijela je odluku o novčanoj kazni za novog člana Olimpika Aleksandra Kršića koji je u zimskom prelaznom roku na Otoku stigao iz TOŠK-a.

Kršić je najprije dogovorio saradnju sa Zvijezdom te je čak i bio predstavljen kao novi član tima iz Gradačca, međutim sve je propalo i skrasio se u redovima Sarajlija.

Također pokrenut je i disciplinski postupak protiv NK TOŠK, prenosi nfsbih.ba.   

Aleksandar Kršić, igrač FK Olimpik Sarajevo, zbog prekršaja iz člana 65. DP NS/FS BiH (prekršaj u vezi sa registracijom igrača) kažnjava se novčanom kaznom od 1.000 KM.

Pokreće se disciplinski postupak protiv NK TOŠK Tešanj zbog prekršaja iz člana 65. DP NS/FS BiH (prekršaj u vezi sa registracijom igrača), te je potrebno da NK TOŠK Tešanj dostavi izjašnjenje u roku do 02.03.2018. godine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije