Kec protiv Intera i dvojka protiv Bešiktaša donose najveće kvote

Mozzart promo kvote

Kec protiv Intera i dvojka protiv Bešiktaša donose najveće kvote

Sponzorski tekst

Raznovrstan fudbalski program ovog utorka stavio je Mozzart kladionice na slatku muku. Na rasporedu su zanimljive utakmice u Liga kupu Engleske, Championshipu, FA kupu, zatim Kupu Italije i Njemačke, prvenstvu Portugala i Turske, a navijači su za dvije utakmice pripremili iznenađenja.

Borbe se nastavljaju u Kupu Italije i Turskoj Super ligi, a razlog više za praćenje rezultata današnjih kola svakako može biti to što su kvote na pobjede Intera protiv Atalante, odnosno Bešiktaša nad Karagumrukom u Mozzartu u svakom trenutku najveće na svijetu.

INTER - ATALANTA (UTORAK, 21.00), KEC 2,10

Inter nema najbolju sezonu, iako je jedan od najboljih timova u Seriji A. Tim Simonea Inzagija nije kandidat za titulu zbog čestih padova tokom jeseni, ali uklanjanje 15 bodova Juventusu ozbiljno je olakšalo zadatak osvajanje ulaznice za Ligu šampiona. Inter je trenutno drugi na tabeli i ima 40 bodova, 13 manje od lidera Napolija. Inter je u prošlom kolu savladao Cremonese sa 2:1 i nametnuo bitku za četvrtfinalni duel Kupa protiv Atalante. Tim iz Bergama je uvodni period šampionata odigrao veoma solidno, napravivši ozbiljnu konkurenciju Napoliju, a navijači su vjerovatno ozbiljno računali na borbu za titulu. Međutim, tim Gianpiera Gasperinija je prije zimske pauze zapao u prilično ozbiljnu i dugotrajnu krizu, pa čak i ispao među četiri najbolja. Nastavkom lige u januaru, Atalanta se vraća na pobjednički kolosijek. Boginja je u prošlom kolu na svom terenu savladala Sampdoriju sa 2:0 i zbog ove pobjede popeli se na četvrto mjesto na tabeli.

KARAGUMRUK - BEŞIKTAŞ (UTORAK, 18.00), DVOJKA 2.00

Karagumruk ne blista u tekućoj sezoni, ali se istovremeno nosi sa glavnim zadatkom, a to je opstanak u turskoj Super ligi. Tim Andrea Pirla trenutno je 10. na tabeli sa 22 boda, na tri koraka od zone ispadanja. Fatih je u prošlom kolu remizirao 2:2 sa Alanjom, što je bio treći ligaški remi zaredom. On je neporažen u posljednjih pet ligaških utakmica i bilo je četiri ili više golova u svakoj od tih utakmica. Bešiktaš se nadao šampionskom nizu, ali nije uspio. Orlovi su važili za jednog od glavnih kandidata za lovorike, ali sada zauzimaju tek četvrto mjesto na tabeli. Orlovi već zaostaju 10 bodova za vodećim Galatasarayom, ali još uvijek imaju meč manje. Bešiktaš je u prošlom kolu pobijedio Alanju rezultatom 3:0 i tako upisao petu ligašku pobjedu u nizu.

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u Mozzartu biti najveće na svijetu u svakom trenutku.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.