Povrede su ga zaustavile da napravi sjajnu karijeru, ali životna "Fortuna" mu je pokucala na vrata

Život je čudo

Povrede su ga zaustavile da napravi sjajnu karijeru, ali životna "Fortuna" mu je pokucala na vrata

H. Zilić

Terry Kennedy važio je za jednog od najtalentovanijih fudbalera u Engleskoj.

Sa samo 17 godina debitvao je za Sheffield United zajedno sa Harryem Maguierom koji će kasnije postati jedan od najskupljih defanzivaca današnjice.

Za razliku od kolege, Kennedyeva karijera je krenula najgorim mogućim putem. Doživio je tešku povredu nakon koje se pokušao vratiti, međutim 2018. godine u 25. godini života odlučio je da završi karijeru zbog silnih povreda.

Nakon završetka karijere posvetio se poslovima kao i ostatak stanovništva, živio je mirnim životnim tempom sve do sredine ovog mjeseca.

Naime, Kennedy je na lotu dobio milion funti i sada se njegov život potuno promijeno.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Bivša nada Sheffielda i engleskog fudbala objavio je video kada je saznao da je dobio jackpot na lotu, a njegova reakcija postala je ubrzo hit na internetu.

[twitter]https://twitter.com/notpotmongs/status/1460349225825443846[/twitter]

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije