KK Tomislav preskočio utakmicu

Liga 12, KSHB

KK Tomislav preskočio utakmicu

Utakmice 8. kola lige KS HB za seniore, završile su se prema najavama - pobjedama favorita. Kolo je počelo nedolaskom Tomislava na utakmicu u Čitluk protiv Brotnja.

Obzirom na nepravdanost njihovog nedolaska Povjerenik je registrirao utakmicu sukladno propozicijama KS HB u korist Brotnja, a Tomislav nije dobio natjecateljski bod za poraz.

Ostale ekipe koje se bore za sami vrh ljestvice ostvarile su nove, ubjedljive pobjede. Vitez je lakše od očekivanog savladao susjede u Busovači rezultatom 57:98. Sve je bilo gotovo nakon prvog perioda kada je naj strijelac Lige Križanović napunio koš domaćina tricama .Osim njega istakli su se i Šimić i Blaškan, dok kod slabog domaćina bolji od ostalih su bili Biogradlija i Marin Marić.

Posušje je svoju utakmicu u Rami, slično Vitežanima, riješilo u prvoj četvrtini(13:31), te su do kraja priliku dobili i mlađi igrači i na kraju slavili sa 74:94. Najbolji su bili Mustapić (20), M.Ramljak (22) dok je kod domaćina zadovoljio jedino Biloš (15).

Odžak nastavlja nepobjedivost u svojoj dvorani. Po svom dobrom običaju utakmicu rješavaju u prvom poluvremenu (53:23) izvanrednom igrom najboljeg vanjskog tandema u ligi - Horosković(33) i Hasandić(30). Ljubušacima ostaje za utjehu da su dobili i 3. i 4. period zahvaljujući Nikšiću (21), Gašparu(22) i Škegri sa 20 poena. Konačan rezultat glasio je 96:81 za Odžak.

Široki II je prekinuo niz poraza i u zanimljivoj utakmici koja je riješena pred sami kraj savladao svoje vršnjake iz Zrinjskog II sa 85:74. Ponovo su blistali Boris Barać (24) i Matej Ćavar(19), dok je na utakmici najefikasniji bio Arar(33) iz Zrinjskog II.

U više nervoznoj igri nego kvalitetnoj, Livno je zabilježilo 5 pobjedu protiv Kiseljaka (90:66) i čvrsto drži 5. mjesto, a ponovo su najbolji bili Dronjić i Mladinov.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.