Kladionica Meridian - najveće kvote na planeti: Barcelona 3.00, Atalanta 2.00!

Sportska kladionica Meridian nudi najveće kvote na planeti

Kladionica Meridian - najveće kvote na planeti: Barcelona 3.00, Atalanta 2.00!

Sponzorski tekst

Fenomenalan fudbalski dan je ispred nas, a da oduševljenje fudbalom bude na najvećem mogućem nivou, specijalni poklon je spremila kladionica Meridian.

Ukoliko želite da igrate najveće kvote na planeti REGISTRUJTE SE! POKLON OD 30KM JE SPREMAN! 20KM možete iskoristiti da tikete igrate apsolutno besplatno, a 10KM je spremno da se zabavite na najvećem online kazinu na Balkanu – Meridian Online Kazino!

Sportska kladionica Meridian nudi najveće kvote na planeti za špansku La Ligu!

SEVILLA – BARSELONA 

Veliki okršaj španske La Lige, večeras do 21.30h, gdje na domaćem terenu drugoplanirani domaćin dočekuje ekipu iz Katalonije, sa čak 10 bodova prednosti. Ovo definitivno nije situaciija, ni pozicija u kojoj samo navikli da gledamo Barsu, ali nakon odlaska Mesija, nedostatak, vjerovatno najboljeg fudbalera svijeta, jednostavno morao se osjetiti. Barselona je svakako ekipa koja može pobjediti bilo koga, a ova utakmica treba da se posmatra kao prelomni trenutak za novogodišnju pauzu. Igračka legenda Barse, a danas trener velikana iz Katalonije, pred sobom ima jako ozbiljan zadatak, da uklopi ekipu. Može li Barsa danas da pobjedi za nevjerovatnu kvotu – 3.00?

Utakmica koju svakako danas treba dodati na tiket, je presiguran kec na domaćem terenu. Viljareal – Alaves, danas od 19h. Domaćin je na početku sezone realizovao jako zapažanu igru, ali veliki broj neriješenih rezultata, trenutno im daje samo 11. poziciju na tabeli. Da ostvare plasman naredne sezone u evropska takmičenja, danas moraju upisati pobjedu, a ekipa kao što je Alaves, idealna je za pobjedu na domaćem terenu. Hoće li domaćin pobjediti za kvotu 1.60?

Genoa – Atalanta 

Ekipa iz Bergama, ove sezone pravi nevjerovatne rezultate, ali ono što oduševljava kompletnu fudbalsku javnost, jeste ljepota njihove igre i golgeterska efikasnost. Druga su najefikasnija ekipa po broju postignutih pogodaka na tabeli, te su na četvrtoj poziciji, sa koje još uvijek imaju šansu da se priključe u borbu za osvajanje titule. Inter, Napoli i Milan su ispred na tabeli, ali sa malim brojem bodova razlike. Danas gostuju ekipi Đenove, koja je praktično na rubu ispadanja, jer u 18 odigranih kola, imaju samo 10 bodova, a u prethodnih pet utakmica imaju samo jednu minimalnu pobjedu nad posljednjeplasiranom Salernitanom i čak 4 poraza. Gosti su danas apsolutni favoriti, a upitno je jedino sa koliko golova razlike će upisati novu pobjedu. Kladionica Meridian nudi maestralnu kvotu ua 2&3+ 2.00!

Kladionica Meridian nudi najveće kvote na planeti za sve utakmice italijanske Serie A!

Potražite više informacija na temu La Liga:

Meridian – najveće kvote na planeti!

*kvote su podložne promjenama, ali samo kladionica Meridian u svakom trenutku nudi najveće kvote na planeti

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

GojkoMoksikanac
Ko igra na Barselonu taj nije normalan ?
0 0
Jadranko
Fantastične kvote
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.