Kladionica Meridian nudi online klađenje na najveće kvote na planeti: Napoli 2.00, Chelsea 1.80!

Sportska kladionica Meridian nudi najveće kvote na planeti za online klađenje

Kladionica Meridian nudi online klađenje na najveće kvote na planeti: Napoli 2.00, Chelsea 1.80!

Sponzorski tekst

Rekorde u ponudi najvećih kvota za online klađenje, oborila je kladionica Meridian za sve utakmice reprezentativnih kvalifikacija, ali najveći tu ne staju.

Kladionica Meridian za englesku, francusku, italijansku ligu daje najveće kvote na planeti!

Sve što je neophodno jeste meridianbet nalog, zato pravac na meridianbet.ba, jer ukoliko to uradite odmah, na poklon dobijate 20 KM ZA BESPLATNO SPORTSKO KLAĐENJE!

A, ukoliko se REGISTRUJETE ODMAH na poklon dobijate dodatnih 10KM, za najbolju avanturu na Meridian Online Kazinu!

Premijer liga Engleske vjerovatno je najpraćenija fudbalska liga na svijetu, a kako i ne bi bila, kad je gotovo svaki meč prava goleada. 

Sigurno najpraćenija utakmica dana, okršaj je Čelzi – Man. Junajted. Popularni „Građani“ na domaćem terenu dočekuju „Crvene đavole“ od 17.30h, ali da budemo realni domaći teren daje im ulogu favorita. Posebno nakon predstave koju smo gledali u Ligi šampiona, kad su apsolutno „samljeli“ Juventus, te četiri puta zatresli mrežu. Pored ovog vrhunskog okršaja, danas takođe ispratite najbolju ponudu za Premijer ligu:

  • Brentford – Everton 
  • Barnli – Totenhem 
  • Lester – Votford 
  • Manačester Siti – Vest Hem

Francuska Liga 1, ove godine sa fenomenalnim transferima, posebno PSG-a, postala je jedna od najinteresantnijih liga Evrope, upravo zbog „galaktičkih“ timova. 

Danas obavezno ispratite ove mečeve francuske Lige 1:

  • Sent Etijene – PSŽ
  • Monpelje – Lion
  • Monako – Strazbur 

Italijanska Seria A, danas na repertoaru nudi 5 utakmica. Udineze – Đenova ( 12.30h ), Milan – Sasuolo i Specija – Bolonja( 15.00h ), od 18h Roma – Torino , ali utakmica dana, derbi je koji se igra na „Diego Armando Maradona“ stadionu u Napulju od 20.45h! Napolitanci na samom vrhu tabele, dočekuju rimski Lacio. Namjera osvajanja prvenstva je jasna, ali neophodno je pobjediti u velikim utakmicama. Prethodni meč ovih timova u aprilu ove godine, bio je predstava kakva se još uvijek pamti. Napolitanci su izdominirali sa rezultatom 5:2, a ako uzmemo statistiku u obzir u prethodnih 10 odigranih utakmica, Napoli je savladao Lacio čak 8 puta. 

Kladionica Meridian pobjedu Napolija plaća najvećom kvotom – 2.00!

Potražite više informacija na temu Premier league:

Meridian – najveće kvote na planeti!

*kvote su podložne promjenama, ali u svakom trenutku, kladionica Meridian daje najveće kvote na planeti!

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

GojkoMoksikanac
Sve na Real večeras
0 0
Jadranko
Dobre kvote ali vise volim na golove igrati
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.