Klopp stajao kao kip i gledao zagrijavanje Leedsa, njegova reakcija na kraju utakmice je rekla sve

Odličan meč na Anfield Roadu

Klopp stajao kao kip i gledao zagrijavanje Leedsa, njegova reakcija na kraju utakmice je rekla sve

A. Čaušević

Prvo kolo nove sezone u Engleskoj donijelo je međusobni duel pobjednika Premiershipa i Championshipa. Livepool je sa 4:3 pobijedio Leeds.

Utakmica na Anfield Roadu je bila zaista fantastična. Iako nije bilo gledatelja na tribinama, fudbaleri oba tima su se pobrinuli za najbolji mogući početak najatraktivnije lige svijeta.

Juergen Klopp je i pred ovaj susret primjenio svoju metodu skeniranja protivničkih igrača prilikom zagrijavanja. Nijemac je stajao na svojoj polivni kao kip i gledao igrače Leedsa kako se zagrijavaju.

Klopp je ovo uobičajna praksa, međutim ovaj put je djelovao poprilično iznenađen s onim što vidi i može se reći da su ga metode rada Marcela Bielse za njemačkog trenera jedno novo iskustvo.

Kada je utakmica završena te odsviran kraj Klopp je mogao odahnuti, ali njegova reakcija najbolje govori da je poprilično impresioniran Leedsom i načinom igre tog tima.

Klopp je za Bijele s Elland Roada imao samo jednu riječ, a to je: "Wow"

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi