Ko će naslijediti Nalića: Feđa Dudić kandidat za trenera FK Sloboda

Čelnici kluba sa Tušnja će uskoro donijeti odluku

Ko će naslijediti Nalića: Feđa Dudić kandidat za trenera FK Sloboda

S. Mlaćo

FK Sloboda u ponedjeljak je i zvanično ostao bez šefa struke. Tuzlaci su saopštili da Zlatan Nalić više neće voditi momčad, pa će tim s Tušnja u novu sezonu Premijer lige sa novim trenerom.

"U prostorijama RSD Sloboda, održana je sjednica Upravnog odbora FK Sloboda na kojoj je, između ostalog, razmatran i izvještaj dosadašnjeg šefa stručnog štaba FK Sloboda, Zlatana Nalića.

Na istoj je odlučeno da FK Sloboda neće produžiti postojeći ugovor gospodinu Zlatanu Naliću.

U ime FK Sloboda zahvaljujemo se gospodinu Naliću na dosadašnjoj saradnji i želimo mnogo sreće u nastavku njegove karijere", naveli su u ponedjeljak iz FK Sloboda.

Saznajemo da su čelnici Slobode obavili razgovor sa Slobodanom Starčevićem, a u medijima se špekuliše da bi na klupu mogao Amir Spahić, trener juniorske momčadi ovog kluba.

Novo trenersko ime koje se povezuje sa Tuzlacima je Feđa Dudić. Dudić je posljednji angažman imao u NK GOŠK, a zanimljivo da se i prije dolaska Zlatana Nalića povezivao sa Slobodom.

Saznajemo da je sada ponuđen čelnicima Slobode koji su još uvijek u dilemi ko će biti nasljednik Nalića, ali tu će odluku morati donijeti vrlo brzo, s obzirom da će premijerligaši već naredne sedmice startati sa pripremama za novu sezonu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Dudić je sa GOŠK-om izborio opstanak u sezoni 2017/18, te tada osvojio simpatije bh. sportske javnosti.

Radi se o ambicioznom stručnjaku koji je nakon odlaska iz Gabele bez angažmana, a da li će postići dogovor sa Slobodom ostaje nam da vidimo.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

VelaHavle
Dajte im Mulalica... najveci seljak, za najvece seljake... mjera... ugasili se da Bog da, posrao im se svinjski na onaj tusanj ruzni
41 4
mirza24
Boris Pavic ili Romeo Sapina novi trener Slobode
0 9

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi