Ko su najbolji menadžeri Fantasy Premijer lige BiH 1. kola

MozzartBet nagradio najbolje vaučerima od 20 KM bonusa

Ko su najbolji menadžeri Fantasy Premijer lige BiH 1. kola

Najbolji menadžer u 1. kolu SportSport.ba Fantasty Premijer lige BiH osvario je čak 79 poena.

MozzartBet osigurao je deset vaučera od po 20 KM bonusa za najbolje menadžere, a kako su 10. i 11. mjesto podijelila dva igrača, nagradni fond je proširen.

Bonusi su već prebačeni najboljim menadžerima u prvom kolu koji su ispravno popunili svoje Mozzart korisničko ime, a mogu se koristiti na slijedeći način:

Tokom narednih 5 dana, svaki dan iskoristi po 2 benefit vaučera u iznosu od po 2 KM (ukupno 20 KM).

Nakon što ih iskoristiš prvi dan, korištenje ostalih moraš izvršiti svaki naredni dan koji slijedi, u suprotnom prestaju da važe.

Korištenje prvog vaučera moraš izvršiti u roku od 6 dana.

UPUTSTVO:

1) Ulogujte se na mozzartbet.ba;

2) Odaberite sekciju "klađenje";

3) Sastavite tiket;

4) Odaberite opciju "benefit" - izaberi benefit;

5) Uplatite tiket.

S Vašeg računa neće biti umanjen novac jer ste uplatili benefit vaučerom.

Nagradni fond za naredno kolo biće objavljen tokom današnjeg dana, a svi koji žele testirati svoje znanje o m:tel Premijer ligi BiH imaće priliku i osvojiti veliku nagradu na kraju jesenje polusezone - električni skuter SEAT MÓ eKickScooter 65. Svoju registraciju započnite OVDJE.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi