Kockasti dres razočarao navijače Barce, ali šta tek reći za rezervnu garnituru

Kao da ih neko provocira

Kockasti dres razočarao navijače Barce, ali šta tek reći za rezervnu garnituru

E. Čaušević

Prije nekoliko dana u javnosti se pojavio izgled dresa Barcelone koji neodoljivo podsjeća na onaj selekcije Hrvatske što je razočaralo navijače katalonskog kluba.

Navijači Barcelone su poručili da nema smisla da njihov tim ima kockaste dresove i da je to protiv tradicije ovog kluba. Međutim, uveliko se špekulište da će dresovi zaista biti kockasti, te da je to konačna odluka.

No, ono što ne može oduševiti navijače jeste činjenica ni da rezervni dresovi nisu baš čemu. Danas je Mundo Deportivo objavio dizajn dresa za koji se vjeruje da će biti treća garnitura naredne sezone. Malo je reći da su navijači Barce ostali šokirani, no poručili su da je čak i ovaj ljepši od onog s kockicama.

Fotografija FC Barcelona Balkan fans.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi