Krunić: Pokušaćemo iskoristiti loše strane Rudara

Trener Željezničar Sport Teama

Krunić: Pokušaćemo iskoristiti loše strane Rudara

D. Rakanović

Fudbaleri banjalučkog Željezničar Sport Teama u okviru četvrtog kola Prve lige RS-a gostuju u Prijedoru, gdje će odmjeriti snage sa domaćim Rudarom. 

Željezničar na ovom meču neće moći računati na dvojicu igrača. Siniša Šatara se nije oporavio od povrede koju je zaradio na utakmici prošlog kola protiv Sloge iz Doboja, dok Jovan Vladimir Pavlović je odsutan zbog obaveza u kadetskoj reprezentaciji Srbije. 

"Idemo u goste Rudaru ekipi koja je istakla kandidatutu za plasman u Premijer ligu Bosne i Hercegovine i sasvim sigurno je favorit u ovom meču. Poslije tri boda koja smo osvojili protiv Sloge i prve pobjede u ligi rasterećenije ulazimo u utakmicu", rekao je trener i igrač Željezničara iz Banje Luke Branislav Krunić i dodao:

"Rudar je protivnik kojeg respektujemo i dobro poznajemo s obzirom da smo igrali dosta prijateljskih utakmica. Posljednji meč smo dobili sa 3:1, imamo bolji skor ali to nije merilo jer su mečevi koji se igraju za bodove potpuno drugačiji. Znamo dobro njihove i dobre i loše strane i pokušaćemo iskoristiti one lošije, a spriječiti one koje su dobre i nadam se jednoj neizvjesnoj utakmici. Vjerujem da se iz Prijedora možemo vratiti neporaženi".

Utakmica između Rudara i Željezničar Sport Teama igra se u subotu od 17 sati na Gradskom stadionu u Prijedoru. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi