Polufinale Kupa BiH: Sarajevo favorit na Tušnju

Od 14 sati sve oči su uperene na Tušanj

Polufinale Kupa BiH: Sarajevo favorit na Tušnju

M. Šljivak

Prve polufinalne utakmice Kupa Bosne i Hercegovine bit će odigrane danas.

Nakon što je zbog snijega odgođen jučerašnji duel Borca i Klisa, ovi timovi će se danas od 16 sati sastati u Banjaluci i naravno sve osim trijumfa domaćeg tima bit će pravo iznenađenje.

Mnogo više pažnje svakako privlači duel od 14 sati na Tušnju gdje će Tuzla City ugostiti FK Sarajevo.

Bit će to duel Husrefa Musemića protiv svog voljenog kluba kojem je donio toliko radosti u prošlosti, ali sada će učiniti sve da Tuzli donese trijumf.

"Dolazi nam najbolja ekipa u državi i trudit ćemo se da odigramo što bolje, a da li će to biti dovoljno... Vidjet ćemo", rekao je Musemić, dodavši:

"Vidjet ćemo kakve ćemo uslove imati, vrijeme nije baš najbolje. Sarajevo ulazi kao favorit. Igraju se dvije utakmice, vjerovatno to znači da će biti malo više opreza i respekta s obje strane".

Pred meč na Tušnju Sarajevo je favorit, a fenomenalne kvote za ovaj meč možete naći u MaxBetu.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

MaxBet vam omogućava zaista odlične opcije za klađenje na ovaj meč i kvote koje su zaista fantastične.

Zapratite MaxBet na Facebooku i Instagramu.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Bordobjeli
Manje više sve poznato!!!! Dajte nam više članaka o željkanu, da se smijemo i sprdamo jer u ova pogana vremena najviše me oraspolože komedijaši sa grbavice....
3 2
starigrad
Bordobjeli nemoj tako. Moraš imati bar malo onog našeg poznatog Bosanskog Merhameta. Podiće se željkan. Trebaće mu možda 5-6 godina al i to će proći. Poz. Bordobjeli
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.