Kvote za večerašnje mečeve Lige prvaka šokirale posebno navijače Chelseaja

Ko će slaviti?

Kvote za večerašnje mečeve Lige prvaka šokirale posebno navijače Chelseaja

E. Čaušević

Utakmicama osmine finala večeras se nastavlja najbolje klupsko takmičenje na svijetu - Liga prvaka.

Prošle sedmice gledali smo četiri veoma uzbudljive utakmice, a u večerašnjem programu očekuju nas dva velika derbija. U Londonu će Chelsea dočekati Bayern, dok se na San Paolu u Napulju sastaju Napoli i Barcelona.

Jasno je da su gosti u obje utakmice favoriti, ali sigurno da Chelsea i Napoli neće tek tako položiti oružje pogotovo jer igraju pred svojim navijačima.

Dosta pažnje privukle su i kvote u kladionicama pred ove utakmice, a posebno se to odnosi na meč na Stamford Bridgeu. Jasno je da je Bayern veliki favorit u ovom dvomeču, ali sigurno da je malo ko mogao očekivati baš toliku razliku u kvotama.

U bogatoj ponudi kladionice MOZZART možete pogledati kvote za ovaj meč i to na OVOM linku.

Što se tiče meča u Napulju tu je situacija nešto "realnija". Barcelona stiže kao veliki favorit i jasno je da je kvota na pobjedu katalonskog kluba nešto manja. No, svi oni koji vjeruju da Napoli može skinuti skalp Barceloni trebaju okušati sreću i iskoristiti sjajnu kvotu.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Napoli je bio u velikoj krizi prvi dio sezone, no ovaj tim u posljednje vrijeme igra sve bolje. Što se tiče kvota za meč na San Paolu njih možete pogledati OVDJE.

Podsjećamo, večerašnje utakmice osmine finala Lige prvaka igraju se od 21 sat.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Jupp
Bice gooova na obje utakmice sigurno. Konacno da vidim kako Bayern pod Flick-on igra u LP..
1 0
Adnanos
Sjecam se kad je sportsport djelio nagrade za najboljeg igraca a sada pisu o kladionici i kvotama. ccc
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije