Liga Prvaka je tu uz najveće kvote na svijetu na Real Madrid i Bayern

Nigdje na svijetu nećete naći veće

Liga Prvaka je tu uz najveće kvote na svijetu na Real Madrid i Bayern

Sponzorski tekst

Uzbuđenje dostiže vrhunac povratkom Lige šampiona na listu, a Mozzartove kladionice ne miruju. Za danas su pripremili dvije kvote koje će u svakom trenutku biti najveće na svijetu, a logično se odnose na najkvalitetnije kontinentalno takmičenje.

Real Madrid je zahvaljujući het-triku Karima Benzeme donio prednost od dva gola sa Stamford Bridgea, a u revanšu četvrtfinala Lige šampiona protiv Chelsea pokušaće da je zadrži. U večerašnjem drugom duelu Villarreal je malo bliži prolasku nakon minimuma u Španiji, ali mora preživjeti veliku Bayernovu ofanzivu u Minhenu.

REAL MADRID - CHELSEA (UTORAK, 21.00), KEC 2.65

Real Madrid ima kvalitetan nastup u ovogodišnjoj Ligi šampiona. Relativno lako je prošao grupu, a potom je u osmini finala uspio eliminisati PSŽ, jednog od favorita takmičenja. U prvom duelu četvrtfinala savladao je Chelsea u Londonu sa 3:1 i u odličnoj je situaciji pred revanš. kada je u pitanju Primera, Blancosi vode nakon 31. kola jer su ostvarili 22 pobjede i šest remija, te imaju 12 bodova više od najbližeg protivnika. U posljednjoj utakmici Real je pobijedio Getafe (2:0). Chelsea je u Ligu šampiona počeo kao branilac trofeja, a završio je na drugom mjestu u grupi i izborio plasman u plej-of. Tada su se Plavi lako nosili sa Lilleom, ali se Real pokazao kao preozbiljan rival. Chelsea ima 18 pobjeda i osam remija u Premijer ligi nakon 30 kola i treći je na tabeli. U prethodnom meču je savladao Southampton (6:0).

BAYERN - VILLARREAL (UTORAK, 21.00), KEC 1.32

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Bayern je jesenas bio jak u grupnoj fazi Lige prvaka, nakon čega je, ne bez problema, eliminisao Salzburg iz osmine finala. U prvom meču četvrtfinala u Španiji protiv Villarreala, Bavarci su djelovali nepovezano i mogu biti sretni što su izgubili minimalno. Minhenski gigant je u prvenstvu Bundeslige u 29 kola upisao 22 pobjede i tri remija i vodeći je na tabeli. Tradicionalno, Bayern je vrlo efikasan, dao skoro tri gola na utakmici, a u posljednjem duelu se pripremao za Villarreal i savladao Augsburg (1:0). Žuta podmornica je tek u posljednjem kolu grupne faze ugrabila ulaznicu za nokaut fazu, gdje je ekipa neočekivano lako izbacila Juventus sa turnira, ukupnim rezultatom 4:1. Sada je na pragu još jednog podviga, iako 1:0 nije blistava prednost pred odlazak u Minhen. Na turniru Primere Villarreal je nakon 31. kola upisao 12 pobjeda i 10 remija i sedmi je na tabeli, a u prethodnom meču remizirao je sa Bilbaom kao domaćin (1:1)

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svijetu.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.