Liga šampiona: Na programu su spektakularni dueli, a vi iskoristite spektakularne kvote

Liga šampiona: Na programu su spektakularni dueli, a vi iskoristite spektakularne kvote

E. Čaušević

Liga šampiona donosi spektakl večeri: Manchester Untied - Barcelona kao i sudar mađioničara, Dušan Tadić protiv Cristijana Ronalda.

Večeras su na programu dueli "teškaša", klubova koji bi i da samo istorija igra ulogu u odabiru najboljih osam u Evropi, završili u četvrtfinalu. Za ove sjajne mečeve, Meridianbet je pripremio vrhunsku ponudu, koju nećete naći nigdje drugo.

Ajax – Juventus

Prvi duel se igra u Amsterdamu i Ajax će imati priliku da pred svojim navijačima stekne prednost pred revanš u Torinu. Tadić predvodi mladu ekipu sa igračima koje traže najbogatiji klubovi Evrope. De Light i De Jong su pokazali protiv Reala da i pored neiskustva mogu igrati protiv najboljih i najjačih. S druge strane je Juventus, koji je skoro prebrinuo sve brige oko nove titule u Italiji, i sada može svu pažnju da pokloni ligi šampiona. Kvote za meč Ajax – Juventus, pogledajte na OVOM LINKU.

Manchester United - Barcelona

Manchester United i Solskjer će vjerovatno ući oprezno u meč, vođeni iskustvom iz osmine finala, uzdaće se u čvrstinu sopstvenog bloka i kontra- napade. Jasno je da će trener tima iz Manchestera morati da spremi nešto drugačije u odnosu na utakmice u Premier ligi. Od Paula Pogbe i Nemanje Matića očekuje se da neutrališu vezni red protivnika, ma koliko to teško zvučalo.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Sa druge strane je Barcelona, koja ne planira da bude blaga i predusretljiva. Katalonci se smatraju glavnim pretendentom na trofej, dolaze na Old Trafford u jakom sastavu i dobrom raspoloženju nakon što su praktično došli na korak od titule u Primeri pobjedom nad Atleticom za vikend. Top ponudu, sa vrhunskim kvotama, naći ćete na sajtu meridianbet.ba.

Meridian vam je i ovog puta pripremio specijal, a osim toga, samo ovdje možete da se kladite i na strijelce, a tu je i specijal duel Ronaldo - Messi!

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi