Desni bek Zeničana vjeruje da je protiv Širokog Brijega ekipa imala loš dan, te da se onakva igra i rezultat nikada više neće ponoviti

Defanzivac Zeničana

Livaja: Protiv Zrinjskog nas može zadovoljiti sve osim poraza

D. Kurbegović, foto: D. Kurbegović

Nogometaši Čelika u nedjelju će dočekati aktuelnog prvaka tim Zrinjskog, protiv kojeg će pokušati da se iskupe za lošu partiju i poraz na Pecari.

Svi igrači su podbacili protiv Širokog Brijega, to je danas istakao i desni bek Ivan Livaja, koji bi u nedjelju prema najavama, a radi povrede Bevaba trebao zaigrati na poziciji lijevog bočnog.

Livaja se nada da će svi igrači protiv Zrinjskog imati pravi pristup, te da će ponoviti igru kao protiv Željezničara.

„Imali smo veoma ružno iskustvo prošlog vikenda u Širokom Brijegu, izgubili smo visokim rezultatom, jednostavno taj dan nije ništa štimalo. Nadam se iskreno da je to bio samo loš dan i da se to više nikada neće ponoviti. Kada je u pitanju naredna utakmica, očekuje nas težak meč protiv aktuelnog prvaka države, ali isto tako niko sa sigurnošću pa i oni ne mogu doći u Zenicu i kazati da će uzeti bodove. Uz naš ozbiljan pristup i igru, možemo doći do povoljnog rezultata, a to bi sigurno bilo sve osim poraza“, ističe Livaja.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Nevjerovatno je da su igrači Čelika u sedam dana odigrali dvije potpuno različite utakmice

„Ništa nam nije štimalo, Široki šta god je uradio sve im je polazilo za nogom. Nemam nekog konkretnog objašnjenja, desio se taj poraz, nadam se da smo izvukli pouke. Kada je u pitanju moja povreda, ona je bila lakša i spreman sam za utakmicu u nedjelju“, završio je Livaja.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi