Veliki problem za Dalića i Hrvatsku pred večerašnji duel u Bratislavi

Otpao Livaković

Veliki problem za Dalića i Hrvatsku pred večerašnji duel u Bratislavi

E. Škorić

Hrvatska nogometna reprezentacija večeras u 20:45 sati u Bratislavi igra protiv Slovačke meč petog kola kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo.

Hrvatski selektor Zlatko Dalić je u septembarske mečeve ušao bez Luke Modrića i Ante Budimira, zatim se pred meč s Rusijom povrijedio i Joško Gvardiol, a sada je otpao i Dominik Livaković.

Prvi golman reprezentacije povrijedio se u petak na treningu i propušta važnu utakmicu u Bratislavi, a upitno je hoće li zaigrati protiv Slovenije u utorak na Poljudu.

Daliću su na raspolaganju Simon Sluga iz Lutona i Osijekov golman Ivica Ivušić. Slugi bi to bio četvrti nastup za Hrvatsku, a Ivušiću debitantski.

U grupi H je Hrvatska vodeća sa sedam bodova, koliko ima i Rusija, dok Slovačka ima bod manje. Slijede Slovenija, Malta i Cipar sa po četiri boda.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

U MaxBet kladionici nude sve vrste oklada na mečeve kvalifikacija za SP, a na OVOM linku imate sve detalje.

Također, MaxBet pratite na Instagram i Facebook profilima.

Top Komentari

green_dragon
Samo nije mi jasno koga boli tuki za Hrvatskom repkom...oni nas ne spominju nikad kao ni srbi a vi jadnici satraste sa objavama o njima....nikad bosnjo pameti nece doci
2 2
user1614932756
Slovacka dosta nezgodna na europskom su igrali dosta dobro
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije