Manchester City će naredne sezone imati jedan od najljepših dresova u Evropi

Odličan dizajn Pume

Manchester City će naredne sezone imati jedan od najljepših dresova u Evropi

E. Čaušević

Manchester City ove sezone igra odlično i ima šansu da po prvi put u historiji osvoji Ligu prvaka.

Građani su već osvojili engleski Liga kup i nalaze se na korak od titule prvaka u Premiershipu, a pored toga 29. maja u Istanbulu igraju protiv Chelseaja finale Lige prvaka.

Ekipa Pepa Guardiole se po prvi put u historiji plasirala u finale Lige prvaka i imaju šansu da zaista trijumfalno završe ovu sezonu.

Iako su u klubu svi fokusirani na finale Lige prvaka jasno je da se već lagano spremaju i za novu sezonu.

Tako je tradicija da klubovi pred kraj sezone predstavljaju dresove u kojima će ekipa nastupati u novoj sezoni.

Danas su se u javnosti pojavile fotografije gostujuće garniture dresova Manchester Cityja za narednu sezonu koji su svojim dizajnom oduševili javnost.

Puma je i ovaj put uradila zaista odličan posao i oduševila je navijače kluba s Etihada. Na ovom dresu dominira bijela boja, ali su se svi detalji odlično uklopili.

Opis nije dostupan.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Manchester City je prije dvije godine odlučio da neće produžiti ugovor s Nikeom iako su imali saradnju skoro deset godina. Ovaj put ponuda Pume bila je bolja i na Etihadu su odlučili da je prihvate.

City i Puma su tada potpisali ugovor na deset godina od kojeg će Građani inkasirati čak 650 miliona funti.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi