Građanin Srbije je pogodio par koji se pogodi jednom u 100 godina!

Nevjerovatno

Građanin Srbije je pogodio par koji se pogodi jednom u 100 godina!

H. Zilić

Srbija je otišla direktno na Svjetsko prvenstvo u Katar.

U odlučujućem meču savladali su Portugal nakon preokreta sa 1:2.

Gol odluke postigao je Aleksandar Mitrović u 90. minuti utakmice i izazvao delirijum među navijačima Srbije, a bilo je onih koji će ovu noć pamtiti zauvijek.

Naime, jedan igrač u Srbiji je na kladionici odigrao da će Mitrović  proslaviti gol skidanjem dresa i dobiti žuti karton, što se upravo i dogodilo u Lisabonu u 90. minuti.

Tačnije, na kvotu 15.00 uplatio je 350 dinara i dobio 5.250 dinara, što prevedno u KM znači da je uplatio oko 5 KM , a dobio oko 87 KM. 

Oglasi

Nevjerovatno!

Poznato je da je prije ove utakmice i predsjednik Srbije, Aleksandar Vučić, igračima obećao premiju od milion eura u slučaju pobjede u Lisabonu i sada će morati da ispuni obećanje.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Upravo se Vučić među prvima oglasio nakon meča protiv Portugala i reprezentativcima Srbije je čestitao na velikoj pobjedi.

"Otišli ste i pobijedili ste! Ponosni smo na vas! Hvala na svemu! Živjela Srbija!", poručio je Vučić putem svog Instagram profila.

Top Komentari

ananas
Prevedno znaci da nemas blage veze sa racunanjem, pa 5x15=75 a ne 87 !
7 0
mujaga13
Qvota na ovo je trebal bit 1500 a ne popisani 15
3 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi