Meč završen 7:0, a izvještaj delegata nasmijao i oduševio sve

Tako se to radi u nižim ligama BiH

Meč završen 7:0, a izvještaj delegata nasmijao i oduševio sve

S. Mlaćo

Društvenim mrežama ovih dana širi se pomalo nevjerovatan delegatski izvještaj sa susreta 21. kola Prve opštinske lige Bijeljina grupa Istok koji je proteklog vikenda.

Borac je u Trnjacima savladao Modran sa visokoh 7:0. Neizvjesnosti nije bilo što govori i sam rezultata, a vrijedi istaći da je meč pratilo tek 20-tak gledalaca.

Zanimljivo da ni delegat ovog meča Jovo Bogdanović iz Priboja također nije zapazio ništa zanimljivo, ali njegov izvještaj će vjerovatno nasmijati sve one koji ga pročitaju.

Nije Bogdanović pisao o uslovima koji su vladali toko meča, sudijama, akterima meča, nego je sve opisao jednom rečenicom: Šta bi mogao zapaziti na ovakvom rezultatu.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

Definitivno izvještaj za pamćenje.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije