Meridian i Liga šampiona vode do profita: Najveće kvote na planeti na Man. City i Liverpool

Meridian i Liga šampiona vode do profita: Najveće kvote na planeti na Man. City i Liverpool

Sponzorski tekst

Evropski fudbal ulazi u završnicu sezone, a četvrtfinale Lige šampiona garantuje pravi spektakl za sve fudbalske sladokusce. Uz Meridian koji ima najveće kvote na planeti, sastavi dobitni tiket i pokaži da si ekspert za klađenje.

Ako i dalje nemate nalog, nema problema! Svega par minuta je neophodno da se registrujete, a svim novim igračima, kladionica Meridian potpuno besplatno i bez uslova daje 20 KM bonusa za klađenje i 10 KM kazino bonusa dobrodošlice.

MANCHESTER CITY – ATLETICO MADRID 1 (1.45) X (4.90) 2 (8.40)

Kada je 2016. godine stigao u Manchester City, Pep Guardiola je kao primarni cilj stavio osvajanje Lige šampiona. Od tada do danas, „Građani“ su suvjereno dominirali u Engleskoj. Osvojene su tri titule i na putu su ka četvrtoj, ukupno sedam kupova je dodano u vitrine, ali na evropski pehar se još uvijek čeka. City je tome bio najbliži prošle sezone kada su došli do finala gdje ih je porazio Chelsea i sada žele novu priliku kako bi zaokružili najbolju eru u klupskoj istoriji.

Određene paralele mogu da se povuku između ere Diega Simonea u Atleticu i već pomenute Guardioline u Cityu. „Jorgandžije“ su dva puta osvojile La Ligu, po jednom su trijumfovali u Kupu Kralja i Superkupu Španije, a imaju i dva pehara u Ligi Evrope i Superkupu Evrope. Liga šampiona je jedino što nedostaje Simeoneu, a bio je tako blizu dva puta i oba puta ga je zaustavio Real Madrid. Posebno je bio bolan poraz 2014. godine kada je Atletico vodio do posljednje minute regularnog vremena, a onda je Sergio Ramos odveo meč u produžetak, da bi tamo „Kraljevski klub“ odnio pobjedu.

Manchester City i Atletico Madrid nikada nisu igrali do sada, a ono što je posebno interesantno, Guardiola i Simeone su kao treneri svega tri puta ukrstili koplja. Prvi put je to bilo 2012. godine kada je Barcelona pobijedila Atletico sa 2:1, a naredna dva okršaja su se desila u polufinalu Lige šampiona gdje je Atletico tada u polufinalu eliminisao Bayern koji je Španac trenirao.

Uz najveće kvote na planeti, kladionica Meridian ima najraznovrsniju ponudu za sve mečeve Lige šampiona. TRODUPLA OPKLADA je jedna od novih igara koja je oduševila sve igrače, a za ovu utakmicu igra 1&I 1-3&II 1-3 (pobjeda Citya, 1-3 gola u prvom i 1-3 gola u drugom poluvremenu) po kvoti 2.45 djeluje kao izvanredan izbor.

City je bolja ekipa i za očekivati je da ostvare pobjedu, a uz to vjerujemo da će u oba poluvremena biti postignut najmanje jedan pogodak, dok je nezamislivo da na utakmici Simeoneove ekipe vidimo čak četiri gola u jednom dijelu igre.

BENFICA – LIVERPOOL 1 (7.20) X (5.00) 2 (1.45)

Benfica je napravila jedno od najvećih iznenađenja u osmini finala izbacivanjem Ajaxa. „Orlovi“ nemaju dobru sezonu u domaćem prvenstvu i izvjesno je da će završiti na trećoj poziciji što je dovoljno samo za nastup u kvalifikacijama za Ligu šampiona naredne takmičarske godine. Zbog toga je potpuni fokus prebačen na Evropu gdje je samim plasmanom među osam ostvareno više nego što se očekivalo, ali kada su već tu, probaće da pomrse račune i Liverpoolu.

Za razliku od svog protivnika u ovom meču, Liverpool je itekako u igri za titulu u Engleskoj gdje zaostaju samo jedan bod za Manchester Cityem protiv koga igraju u nedjelju za prvo mjesto na tabeli. U 2022. godini, Liverpool je odigrao 20 utakmica, a pobijedili su čak 17 puta, uz dva remija i jedan poraz. Pri tome, izgubili su samo u revanšu osmine finala Lige šampiona od Intera, pa s obzirom da su prošli dalje, može se konstatovati da su perfektni u posljednja tri mjeseca.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Liverpool će kao i protiv Intera probati sve da riješi u prvom meču, te će od samog starta krenuti ofanzivno. Kvalitet je na njihovoj strani, te je igra 2/2 (vođstvo gostiju na poluvremenu i pobjeda) uz kvotu 1.95 najbolja opcija.

Putem MERIDIAN DOPUNE, račun možete dopuniti na više od 900 uplatnih mjesta (kiosci, benzinske pumpe, marketi...) u Bosni i Hercegovini, a uplate bez dodatnih troškova možete izvršiti i preko kartice (VISA, Maestro, MasterCard), banke, pošte, SMS-a, Klikera i Xbona.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije