Meridian ispred svih: Kladi se na to koji timovi će izboriti nastup u Ligi šampiona

Meridian ispred svih: Kladi se na to koji timovi će izboriti nastup u Ligi šampiona

Sponzorski tekst

U najvećem derbiju engleskog fudbala, Liverpool će dočekati Manchester United na Anfieldu, a kladionica Meridian ima najveće kvote na planeti i najbogatiju ponudu igara za ovaj okršaj.

Ako i dalje nemate nalog, nema problema! Svega par minuta je neophodno da se registrujete, a svim novim igračima, kladionica Meridian potpuno besplatno i bez uslova daje 20 KM bonusa za klađenje i 10 KM kazino bonusa dobrodošlice.

LIVERPOOL – MANCHESTER UNITED – 1 (1.50), X (5.00), 2 (6.80)

Sedam kola prije kraja Premijer lige Engleske, Liverpool zaostaje jedan bod za Manchester Cityem, međutim imaju mnogo teži raspored od “Građana” do kraja šampionata. Početak teških utakmica startuje velikim derbijem protiv Manchester Uniteda. Tim Jurgena Kloppa je favorit na papiru protiv najvećeg rivala, ali dueli ova dva kluba su priča za sebe i veoma često je znao da trijumfuje klub u koji u tom momentu nije bio bolji.

“Crveni đavoli” se nalaze u jako slaboj formi u posljednja dva mjeseca i da Arsenal i Tottenham nisu kiksali u posljednje vrijeme, bila bi faktički nemoguća misija da se Manchester United izbori za četvrto mjesto u Premijer ligi Engleske. Cristiano Ronaldo će teško ostati u ovom klubu ukoliko ne izbore nastup u Ligi šampiona naredne jeseni, a upravo će Portugalac biti glavna uzdanica u tom pohodu.

Kladionica Meridian je jedina koja u svojoj ponudi ima mogućnost klađenja na to da li će neki klub završiti u top4 Premijer lige Engleske, a kvota na to da će United u tome uspjeti je senzacionalnih 8.10!

Kvota na to da će Liverpool osvojiti Premijer ligu je odličnih 3.00.

Pored najbolje antepost ponude koja nudi mogućnost klađenja na to ko će osvojiti Premijer ligu, da li će neko završiti u top4, da li će neko ispasti iz lige i mnogobrojne druge, kladionica Meridian ima i najbogatiju ponudu igara za određen meč.

TRODUPLA OPKLADA je igra koja je u modi i nudi ogromne kvote, te donosi pravu priliku za zaradu. Ukoliko se odlučite za igru 1&I 1-3&II 1-3 (pobjeda Liverpoola, 1-3 gola u prvom i 1-3 gola u drugom poluvremenu), kvota je više nego primamljivih 2.40!

Nema nikakve dileme da će derbi opravdati očekivanja svih fudbalskih fanatika, a Meridian vam uz odlične igre nudi mogućnost da profitirate.

Bonusi u Meridianu idu i do 200%! Za prvi depozit na Meridian nalog, dobijate bonus od 100% i 50 poklon spinova i to nije sve. Za drugu uplatu dobijate dodatnih 60% bonusa i 30 besplatnih spinova, ali ni to nije kraj. U paketu dobrodošlice vas čeka još jedan poklon, te za treću uplatu vam pripada dodatnih 40% bonusa i 20 poklon spinova.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Putem MERIDIAN DOPUNE, račun možete dopuniti na preko 900 uplatnih mjesta (kiosci, benziske pumpe, marketi...) u Bosni i Hercegovini, a uplate bez manipulativnih troškova možete izvršiti i preko kartice (VISA, Maestro, MasterCard), banke, pošte, SMS-a, Klikera i Xbona.

*kvote su podložne promjenama, ali samo u Meridianu u svakom trenutku kvote su najveće na planeti!

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Sars33
Samo bijeda i sirotinja trose na kladionicu... to je nes najgore sto mozes radit
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.